Autosportists dzīvojamajā istabā iekarina miljoniem vērtu superauto

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Labs autosportists var pelnīt ļoti daudz. Argentīnietis Pablo Peress Kompanks acīmredzot ir labs autosportists, jo nupat savās mājās istabas vidū uzstādījis mākslas darbu - superautomobili Pagani Zonda Revolucion.

Esot kaislīgam Pagani automobiļu fanam un modeļa Huayra BC īpašniekam, Pablo Peresa izvēle istabā pie griestiem piekarināt tieši šā itāļu eksotisko auto zīmola spēkratu nav pārsteigums.

Konkrētajā gadījumā tas ir Zonda Revolucion - īpaši ekskluzīva automobiļa versija, kas gan nav pielāgota lietošanai ikdienas satiksmē, taču kā trases dienu automobilis savam saimniekam dod iespēju izbaudīt neskaitāmas lielajā autosportā izmantoto tehnoloģiju priekšrocības. Jo īpaši tās, kas attiecas uz mašīnas aerodinamikas pielāgošanu.

Taisnības labad jāsaka, ka no attēla un komentāriem Peresa Instagram kontā nevar precīzi pateikt, vai tas ir īsts auto vai ne. Drivetribe.com, piemēram, vēsta, ka autosportists istabā uzstādījis Zonda Revolucion mulāžu no oglekļa šķiedras, un tas arī būtu loģiski, jo būtu grēks pie sienas pielikt auto, kurš var sagādāt vēl tik daudz prieka.

Tai pašā laikā pilnīgi iespējams, ka Peress savā mājā ir uzstādījis īstu 2,2 miljonus eiro (neskaitot nodokļus) vērtā Zonda Revolucion eksemplāru, taču bez braukšanai nepieciešamajiem mezgliem, tostarp 800 ZS un 730 Nm spēcīgā 6 litru V12 motora, ko Pagani piegādā AMG.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu