Arī Holivuda brauc dzērumā jeb 10 slavenības, kas pieķertas braucam reibumā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Braukšana reibumā nav pieļaujama, tomēr dienu no dienas ziņās dzirdam un lasām, ka aizturēti tik un tik autovadītāji, kuru izelpā vai asinīs alkohola koncentrācija ir augstāka nekā pieļaujams. Ik pa laikam šādi kļūdās arī pasaules līmeņa slavenības, no kurām liela daļa izmanto iespēju un mācās, lai šādas kļūdas vairs nepieļautu un turpmāk sēstos pie transporta līdzekļa stūres tikai skaidrā prātā.

 
Foto: Reuters/ScanPix

Maikls Felpss

Titulētais amerikāņu peldētājs, kurš savā karjerā cita starpā izcīnījis 28 olimpiskās medaļas, braucam reibumā tika pieķerts 2014.gadā. Tā bija jau otrā reize desmit gadu laikā.

 
Foto: Reuters/ScanPix

Lindsija Loena

Skandalozajai amerikāņu aktrisei Lindsijai Loenai ar likumu ir īpašas attiecības. Braucam reibumā viņa tika pieķerta 2007.gadā, turklāt tika apsūdzēta arī par kokaīna glabāšanu. Kopš tā laika aktrise tiesas zālēs pabijusi daudz jo daudz reižu.

 
Foto: Xposure/ScanPix

Džastins Bībers

Šobrīd 24 gadus vecais kanādiešu dziedātājs par braukšanu reibumā tika aizturēts 2014.gadā, kad atceļā no naktskluba ar Lamborghini Gallardo iesaistījās nelegālās ielu sacīkstēs.

 
Foto: Mavrix/ScanPix

Parisa Hiltone

Miljonu mantiniece par braukšanu reibumā tika aizturēta 2007.gadā. Hiltone tika apturēta, jo pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu. Kā vēlāk atklājusi pati vaininiece, viņai ļoti gribējies ēst, tādēļ braukusi pēc burgera.

 
Foto: Scanpix

Mišela Rodrigesa

Aktrise Mišela Rodrigesa (Lost, The Fast and the Furious, Avatar un citas) par braukšanu reibumā aizturēta vairākas reizes. 2005.gadā policija viņu apturēja Havaju salās, kur tobrīd noritēja seriāla Lost filmēšana. Tiesā Rodrigesa piekrita pavadīt piecas dienas aiz restēm, lai nebūtu jānostrādā 240 stundas piespiedu darba.

 
Foto: Sipa USA/ScanPix

Rīza Viterspūna

Blondā aktrise 2013.gadā pēc vakariņām ar vīru pie auto stūres bija sēdusies lielākā reibumā nekā pieļaujams. Medijiem Viterspūna vēlāk atzina, ka pieļāvusi kļūdu, ka visi mēdz kļūdīties un labākais, ko šādā situācijā darīt, ir no šīm kļūdām mācīties.

 
Foto: Scanpix

Mels Gibsons

Trakā Makša, Viljama Volesa un citu lomu atveidotājs, režisors un producents Mels Gibsons patruļpolicijas uzmanību piesaistīja 2006.gadā. Pārbaudē pēc apturēšanas atklājās, ka Gibsons pie sava Lexus stūres bija sēdies reibumā, turklāt viņa mašīnā atradies atvērts trauks ar alkoholisku dzērienu.

 
Foto: MEGA Agency/ScanPix

Dr.Dre

Amerikāņu reperis, producents, uzņēmējs Dr. Dre (īstajā vārdā Andrē Jangs) 1994.gadā, būdams alkohola reibumā, bēga no policijas, taču tika notverts. Tā kā Dr. Dre jau iepriekš bija saņēmis nosacītu sodu par miesas bojājumu nodarīšanu, viņš uz astoņiem mēnešiem nonāca aiz restēm.

 
Foto: Scanpix

Šaija Labafs

Amerikāņu aktieris Šaija Labafs pie stūres reibumā bija sēdies 2008.gadā. It kā ar to nepietiktu, filmu Transformers aktieris taranēja citu auto un savu Ford pikapu apgāza uz jumta.

 
Foto: Scanpix

Mikijs Rurks

Aktieris policijas iecirknī nonāca visnotaļ vieglprātīgas rīcības dēļ. Proti, Rurks Maiami tika apturēts un aizturēts, kad pēc naktskluba apmeklējuma nakts aizsegā uzkāpa uz sava Vespa motorollera un nogrieza kādam policistam ceļu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu