Skaisti foto: «Youngtimer Cars&Coffee» automobiļu saiets pie Arēnas Rīga

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pony&Smith

2018. gada 6. maijā pie Arēnas Rīga norisinājās Latvijas Antīko automobiļu kluba Youngtimer Rally sekcijas sezonas atklāšanas pasākums «Youngtimer Cars&Coffee». Pasākums pulcēja 347 automašīnas un motociklus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un pat Vācijas, TVNET pavēstīja Youngtimer Rally pārstāvis Valts Ceplevičs.

Visplašāk tika pārstāvēti BMW, Mercedes-Benz, VAZ un Volkswagen spēkrati. Bija arī tādi interesanti un reti sastopami modeļi kā Rolls Royce 20/25, Land Rover 109 IIA Station Wagon, Alfa Romeo Giulia Sprint un GTV6, Volvo Amazon, BMW 2002, 1602 un 1802, Chevrolet El Camino, Porsche 914, Lancia Delta Integrale, Tatra 87 un daudzi citi.

Papildus aplūkojami bija arī Youngtimer Rally atbalstītāju piedāvājumi un uzaicinātie dalībnieki - Latvijā būvētais Mercedes-Benz GAZ 21 projekts, Andra Dambja Pikes Peak sacīkšu elektroautomobilis, Ivara Velmes rallija Audi Quattro, sacīkšu GAZ 24, Latvijā restaurētie Mercedes-Benz 190SL, Porsche 911 un Jaguar XK150.

Nākamais Youngtimer Rally pasākums būs kopā ar LRČ posmu «Rally Talsi 2018» 19. maijā un «Trases Diena 2018» Biķernieku trasē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu