Porsche jaunā reklāmas rullīti uzsver elektrifikācijas plānus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Porsche ir apņēmības pilni iet elektrifikācijas ceļu un to apliecina simpātiskā, pusotru minūti garā video.

Nebūtu brīnums, ja pastāvētu uzskats, ka elektroauto vai hibrīdautomobiļi Porsche gadījumā ir vēl neapgūta teritorija. Tomēr patiesībā uzņēmumam ir pamatīga pieredze šāda tipa auto konstruēšanā un ražošanā. Šajā video Porsche norāda, ka pirmo elektromobili uzbūvējuši pirms vairāk nekā simts gadiem, bet mūsdienās Porsche jājamzirdziņš ir hibrīdtehnoloģijas. Turklāt kā sērijveida auto ražošanā, tā arī autosportā, kur lielākie panākumi gūti Lemānas 24 stundu izturības sacensībās - ar Porsche 919 Hybrid uzvaras lauri plūkti 2015., 2016. un arī 2017. gadā.

Porsche klāstā jau šobrīd ir vairāki Panamera hibrīdi ar 462 un pat 680 zirgspēkiem, Cayenne E Hybrid ar 462 ZS, bet 918 Spyder, kas jau vairs netiek ražots, attīsta 890 ZS. Tomēr pie sasniegtā apstāties nav paredzēts, un par to vēsta zemāk pievienotais video. No tā noprotams, ka Mission E saimes automobiļi spēlēs svarīgu lomu Porsche modeļu klāstā. Pirmais jaunās paaudzes elektroauto uz konveijera nonāks jau 2019.gadā. Tas būs 2015.gada konceptuālā Mission E sērijveida versija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu