Miljardieris Marks Zakerbergs un viņa trūcīgais autoparks

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pagani

Marks Zakerbergs ir viens no planētas bagātākajiem cilvēkiem, taču Facebook izveidotāja autoparks par to nebūt neliecina. Galu galā ikdienā Marks pārvietojas nevis ar Bentley vai Rolls-Royce, bet gan sestās paaudzes Volkswagen Golf GTI.

 
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Publicitātes foto

Acura TSX

Viens no automobiļiem, kam Zakerbergs atradis vietu savā garāžā, ir Acura TSX, ko mēs labāk pazīstam kā Honda Accord. Nav peļama izvēle, tomēr no miljardiera varētu gaidīt vairāk.

Par to raksta carsoid.com.

 
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Wikipedia.org/IFCAR

Honda Fit

Mazais auto, ko mūsu pusē pazīst kā Honda Jazz, ir vēl pieticīgāka izvēle par Acura TSX. 2014.gadā ražoto auto Zakerbergs acīmredzot izvēlējies, lai pārvietotos neuzkrītoši un saplūstu ar pelēko vidusslāni. Katrā ziņā nav šaubu, ka šādam auto, kas attīsta tikai nedaudz vairāk par 100 zirgspēkiem, uz ielas neviens lielu uzmanību nepievērš.
 
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Volkswagen

VW Golf GTI

Jau interesantāks par abiem iepriekšējiem automobiļiem ir sestās paaudzes Volkswagen Golf GTI. 211 zirgspēki un pilns aprīkojums miljardierim, pasaulē visvairāk lietotā sociālā tīkla uzturētājam, piestāv krietni vien labāk.
 
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Wikipedia.org/IFCAR

Infiniti G

Acīmredzot brīžiem, kad nepieciešams komforts, ir paredzēts Infiniti G sērijas sedans. Nissan koncernā ietilpstošā premium zīmola auto ir apgādāts ar 3,7 litru sešu cilindru dzinēju un attīsta vairāk nekā 300 zirgspēkus.
 
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pagani

Pagani Huayra

Jāteic, ka pavisam vāji ar Zakerberga autoparku nav. Atšķirībā no visiem iepriekš apskatītajiem auto, kas ne par ko labu neliecina un ne mazākajā mērā nav statusa apliecinājums, viens automobilis ir krasā pretstatā, un tas ir itāļu superauto Pagani Huayra. Ap miljonu eiro vērtais superauto tiek apgādāts ar AMG izstrādātu 6 litru V12 turbomotoru, kurš attīsta 730 zirgspēkus. Tos efektīvi izmantot savukārt palīdz aktīvie aerodinamikas elementi.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu