Tikmēr Nigērijā: zārka vietā tēvam izvēlas BMW X6

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/zevigins.co

Daudziem interneta lietotājiem Nigērija saistās ar krāpnieciskajām mēstulēm, kurās apmaiņā pret simbolisku finansiālu palīdzību tiek solītas miljonos dolāru mērāmas mūžībā aizgājušu ģenerāļu mantojuma daļas.

Tomēr tas nav vienīgais, ar ko tagad asociējas Nigērija, jo pēdējās dienās pasaules mediju uzmanību piesaistījušas kāda vīra bēres, kurās viņš zemes klēpī guldīts mašīnā. Un ne jau šādā tādā mašīnā, bet gan BMW X6, ko pēc mūžībā aizgājušā vīra vēlmes tieši šim nolūkam iegādājies viņa paša dēls.

Nav zināms, vai arī BMW salonā guldītais nelaiķis ir kāds izbijis ģenerālis - miljonārs, taču neapstrīdams ir fakts, ka viņa mūža mājas ir krietni vien plašākas un omulīgākas nekā tradicionālie koka zārki.

Kā vēsta Nigērijas interneta vietne NAIJ.com, viedokļi par šādām bērēm sabiedrības vidū dalās - vieni uzskata, ka tā ir necieņas izrādīšana, jo auto vajadzēja pirkt, kad tēvs vēl bija dzīvs, bet citi uzskata, ka naudu varēja izlietot labāk, piemēram, ieguldot tuvējā Ihialas ciemata attīstībā. Naudas summa, kas iztērēta par aprakto auto, starp citu, ir vērā ņemama - britu The Sun vēsta, ka 2014.gada BMW X6 izmaksājis 75 tūkstošus eiro.

Jāpiebilst, ka šī nav pirmā reize, kad miris cilvēks tiek apbedīts mašīnā. Vēl nesen ziņojām, ka Ķīnā, netālu no Pekinas, tika izpildīta kāda vīra pēdējā vēlēšanās un viņš zemes klēpī tika guldīts paša mīļotajā Hyundai sedanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu