Trakas lietas: jaunai sievietei galva iesprūst mašīnas izpūtējā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/Circa

Teiksi, ka tas nav iespējams un tā nevar būt? Tomēr šāds negadījums patiesi ir noticis Vinstokas mūzikas festivālā Minesotas štatā, ASV.

Dažkārt var tikai pabrīnīties par idejām, kas cilvēkiem ienāk prātā. 19 gadus vecajai Minesotas mūzikas festivāla apmeklētājai Keitlinai Stromai grādīgā ietekmē radās doma izmēģināt, vai viņas galva ietilps mašīnas izpūtēja caurules uzgalī.

Ja tas būtu parasts uzgalis ar 5-10 cm diametru, šāda doma pat nerastos. Taču ko darīt, ja kāda cita festivāla apmeklētāja mašīnai auto ir apgādāts ar patiesi iespaidīga izmēra izpūtēja uzgali?

Keitlina, to ieraudzījusi, nolēma pārliecināties, vai caurule ir pietiekami liela, lai tajā ietilptu viņas galva. Atbilde un glābēji ilgi nebija jāgaida, jo galvu caurulē iebāzt varēja, taču izvilkt - nē. Tā nu

Keitlina tupēja mašīnas aizmugurē ar izpūtējā iesprūdušu galvu apmēram 45 minūtes, iekams glābēji viņu neatbrīvoja.

«Mums vienkārši bija jautri. Kad ieraudzīju to lielo uzgali, nodomāju: «Ei, es tajā varētu iebāzt galvu!» Pamēģināju un man izdevās, taču tā negribēja nākt ārā,» sacījusi Keiltina.

Jāteic gan, ka ar to Keitlinas likstas nebeidzās, jo notikuma vietā bija ieradies arī vietējais šerifs, kurš

jaunajai sievietei piesprieda sodu par alkoholisko dzērienu lietošanu pirms atbilstoša vecuma sasniegšanas un viņu izraidīja no festivāla norises teritorijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu