Reperis Dreiks iepriecinājis tēvu ar $150 000 vērtu dāvanu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA Agency/ScanPix. TVNET kolāža

Ja tiktu rīkots konkurss «Gada dēls», kanādiešu reperis Dreiks tajā varētu droši pretendēt uz kādu no augstākajām vietām.

Negaidītu dāvanu pagājušajā svētdienā no sava dēla saņēmis repera Dreika tēvs Deniss Grehems. Kā vēsta tenku portāls TMZ, Grehems svētdien bijis savās mājās, kad saņēmis telefona zvanu ar apgalvojumu, ka pie viņa mājas stāv dāvana Tēva dienā. Izgājis ārā, Grehems arī ieraudzīja, ko viņam sagādājis dēls - tas ir gaiši zils Bentley Azure kabriolets.

Auto nav pirmā svaiguma, taču tāpat gana respektabls, jo Dreikam izmaksājis ap 150 tūkstošiem ASV dolāru jeb 130 tūkstošus eiro.

TMZ neprecizē, kurš tieši 2. paaudzes Bentley Azure šis ir. Ja standarta modelis, tad tas ir apgādāts ar 6,75 litru V8 biturbo motoru un 457 zirgspēkiem. Ja T modelis, tad tā jauda ir 507 ZS. Lai vai kā, periodā no 2006. līdz 2009. gadam ražotais kabriolets ASV varasiestāžu vērtējumā bija neekonomiskākais savā klasē, jo uz šosejas vidēji tērē 16 l/100 km, bet pilsētā - 26 l/100 km.

Dženifera Lopesa, Rolls-Royce Phantom un divi dolāri bezpajumtniekam

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu