Kam ir, tas var jeb ar miljonus vērtu Bugatti neceļos (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Daļa auto entuziastu nopērk auto un to ievieto garāžā aplūkošanai. Citi mašīnas pērk, lai ar tām brauktu. Ar šādu moto dzīvo Hantu ģimene Lielbritānijā, kuras viens no pārstāvjiem savos plašajos lauku īpašumos pretdabiskā manierē apietas ar dažādiem augstākās raudzes luksusa, ielas sporta un vēsturiski nozīmīgiem auto.

YouTube kanāls TaxTheRich100 ir labi zināms visā pasaulē un tajā izvietotie video ir apskatīti miljoniem reižu. Un ne bez iemesla, jo kuram gan neinteresē redzēt, kā leģendārs Ferrari lielā ātrumā trako šķūnī, divas supermašīnas savā starpā velk trosi, Rolls-Royce sānslīdē traucas caur ābeļdārzu vai pusmiljonu vērts Ferrari tiek izmantots kā rallija mašīna.

Tagad kanāla TaxTheRich100 pārvaldnieki, par kuriem tiek uzskatīti multimiljonāri Hanti, devuši iespēju paskatīties, ko spēj Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse jeb pasaulē ātrākais kabriolets. Parasti jau šādas mašīnas redzamas Monako ielās vai Ēra Lesīnas testu trases 8 km garajā taisnē, taču šeit pāris miljonus vērtais auto tiek lietots pēc pilnas programmas un iepazīst gan šaurus lauku ceļus, gan izkaltušas pļavas putekļus.

Part 2 now live over with @heveninghamconcours

A post shared by Tax Rich (@taxtherich100) on

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu