Ivo

2006. g. 31. decembrī, 17:24

Skoda Fabia atsauksmes!!!

Gribētos zināt atsauksmes no Skoda Fabia īpašniekiem. Kā kalpo,kādas vājās vietas ,kas tieši patīk...
Tā teikt pieredze ar un ap šo auto. Varbūt kāds kaut ko vairāk var pastāstīt par 1,4TDI dzinēju.
Iepriekš pateicos!

rt25

2007. g. 1. janvārī, 23:02

Vienreiz nobraucu kādus 40 km ar 3 gadīgu Fabia. Lēta miskaste.

muša

2008. g. 16. janvārī, 09:43

Man bija jaunā Fabia. Pusgadu nobraucu, tad sanāca avārija, viens ienesās manī un rezultātā mašīnīte norakstīta. Tagad gaidu apdrošinātāju naudu un gaidot pētīju, ko ņemt vietā.
Secināju, ka par tādu cenu ar tik daudz ekstrām nevienu mašīnu vairs atrast nevar. Un jāsaka, ka mašīna tiešām it nemaz nemaz nebija slikta! Turklāt nesaprotu kāpēc iepriekšējais komentētājs mašīnu nosauca par miskasti, ja pats tik maz ar viņu braucis. Es ar mašīnīti pilnīgi biju apmierināta. Un gala beigās tā man arī dzīvību izglāba, jo priekša mašīnai tika sadauzīta tā, ka nav ko labot, bet salonā apkārt šoferim gandrīz nekas nebija izkustējies. Tātad "crushtest" izturēts godam.
Sagaidīšu apdrošinātāju naudu un ņemšu vēl vienu tādu pašu!
Uzskatu, ka viss sliktais, kas dzirdēts par škodām (un jāsaka, ka nemaz nav dzirdēts daudz slikta) tas viss ir tikai aizspriedumi.........
bumeristiem tāpat mašīnas skaitās tikai BMW, tāpēc tādu komentos pat netaisos ieklausīties... :)

...

2008. g. 16. janvārī, 13:42

kam tā ir lēta miskaste, lai pārk(ja vispār var nopirkt) dārgu miskasti...piem bmvēēēēēēēēēēēēēē', bet nekur tālāk kā ar škodu tāpat neaizbrauks.

a

2011. g. 14. novembrī, 21:57

RE: Skoda Fabia atsauksmes!!!

Braucu jau 4 gadus, ir OK
izturēja arī merša kārtīgu sitienu- drošība OK
skaņas protams vairāk kā mersī vai volvo, bet par daudz nav.
zagļi nezog, vietas pāris neresniem cilvēkiem arī cik nevajag
ja kāds ir resns, lai pērk ko lielāku
es labāk zaļi domāju.
pie tam bauda braukt ar jaunu mašīnu tiek par 100%

tie kaam mašīna sākas no 10 gadiem man nav ko ieteikt.
pirms 10 gadiem ar tādām braucu, tad arī likās labi :D , vairs nee!
labāk jauna škoda, kaut maziņa.
mazāk jārij!!!

Onslows

2011. g. 15. novembrī, 14:13

Drauģelis ar tādu ērmu, rik pikapu jau vālē 3 simtu tūkstoti.
Pats jau slavē kā ideālu auto, bet es paprovēju, un tomēr NĒ!
bet katram cilvēkam jau savas prasības pret dzīvi, un dažādas iespējas.

guncik

2011. g. 15. novembrī, 21:00

Lēta, bet praktiska mašīna. 1.4 dīzelis gan tāds pašvaks, 1.9 daudz jestrāks. Karlo motors serviss gan riebīgs, nezinu, kāpēc škodas bosi nemaina oficiālo pārstāvi.

rekur

2012. g. 6. februārī, 16:44

Piecus gadus braucu. Šk.F 1,9 TD. Nekas nav ne plīsis ne lūzis. Kas ir remonts- esmu jau aizmirsis. Izdevumi minimāli. Degvielas patēriņš vid. 5,6. Ziemā vairāk. Komforts mani apmierina. Gribētos jumta lūku.

TVNET    Orb.lv    Draugiem.lv    Twitter    Facebook

Lai izceltu tekstu, varat lietot šādus tagus [b], [i] un [u].
[b]teksts treknrakstā[/b]
[i]teksts kursīvā jeb slīprakstā[/i]
[u]pasvītrots teksts[/u]
Teksts, kas sāksies ar 'http://', automātiski tiks pārveidots par saiti.

Diskusijas

Horoskopi