|
2007. g. 22. maijā 21:30 |
WRC rally Finland apmekleeshana Padalieties pieredzee par shi rallija apmekleeshanu, ja brauc ar savu auto, paari juurai ar praami.nu kaut kaa taa, kaa jau visi citi. |
|
2007. g. 21. jūnijā 09:19 |
Mani ar tas tik tiešām interesētu, ir plāns šogad braukt uz Somijas WRC :) |
|
2007. g. 21. jūnijā 11:11 |
Vai tad tik gruuti to pasham noskaidrot- - ieej tallink maajaslapaa un paskaties cikos attiet praamis uz Helsinkiem un cik maksaa, paareejais ir kartes un tavaa zinjaa. Ko veel vajag zinaat? Varbuut vieniigi kur notiek, bet to googlee ar var atrast, tapeec seedi un meklee :) |
|
2007. g. 21. jūnijā 13:38 |
Par prāmi utt. viss skaidrs, bet varbūt tie kas ir bijuši var padalīties ar kādu padomu, ko vajadzētu zināt, lai pasākums izvērstos patīkams! Varbūt ir kādas nianses ko var zināt tikai tie, kas to jau ir izbaudījuši :) |
|
2007. g. 21. jūnijā 13:59 |
Galvenais padoms - tureeties priekshaa liideriem un nelaid garaam Loebu . Ja tas izdodas tad buus patiikams pasaaciens. Zinu peec pieredzes. |
|
2007. g. 21. jūnijā 14:35 |
Fin Uz WRC shogad braukshu jau ne pirmo reizi.. Pagaashgad visleetaak mums ar auto no Tallinas uz Somiju sanaaca ar Tallink, bet ieteicams ir apstiities laikus un dienas kuraas brauc cenas atshkiras :). |
|
2007. g. 21. jūnijā 14:58 |
Gronholm – ja jau saki no pieredzes, tad ticēšu :) |
|
2009. g. 5. maijā 22:32 |
pi$ visi nahjuij...apnikuši jūs man.. |
|
2012. g. 19. jūlijā 22:09 |
RE: WRC rally Finland apmekleeshana Ja palikusi kāda brīva vieta braucienam uz WRC ,lūdzu padodiet ziņu. |
|
2012. g. 20. jūlijā 09:24 |
RE: WRC rally Finland apmekleeshana Jā, ir vēl daudz brīvu vietu. |
|
2012. g. 21. jūlijā 08:03 |
RE: WRC rally Finland apmekleeshana nu beidzot!!!!! es trīs gadus nekādi nevaru tautu aizvest uz čempi, gaidīju kad nu beidzot A. Kalniņa kungs savu tukšo vietu aizņems manā busā, fū, nu varam braukt! paldies Kalniņ ka tomēr par mums atcerējies! |