Klajā laista Kaspara Dimitera agrāko gadu dziesmu izlase "Princesīte" (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klajā laista dziesminieka Kaspara Dimitera 80. gadu dziesmu izlase "Princesīte", kurā apkopotas daudzas savulaik populāras Dimitera estrādes dziesmas.

Albumā iekļauta 21 dziesma, 18 no tām ieskaņotas 80. gados Latvijas Radio. Izlasi dziesminieks nolēmis veltīt savai sievai Līgai laulību 25. gadskārtā. "Būtu mēs naivāki un mīļāki, karotu mazāk. Pat pieticīgas būdiņas atgādinātu pilis, parastas lauku meičas – princeses, bet kaimiņi – draugus. Taču, izliekoties par labklājības ekspertiem, savus mīļos degradējam par partneriem. Savtīgi slienam dārgus skaideņu cietokšņus, sirdis iztukšojot ārišķībās un ādai veltītā mīlīgumā. Izsmalcināto un kopto vīriešu barā iet bojā cēlsirdīgie prinči. Muskuļainās un vienādi brūnās sieviešu tiesību uzraudzes nogalina reiz trauslās un sievišķīgās princeses. Būtu mēs vienkāršāki, vairāk mīlētu. Pietiktu drosmes atbrīvot pasakās ieslodzītās karaļmeitas, iesēdināt tās savos pelēkajos kārlīšos (Mosvičs 401), ieliet benzīnu par trim kapeikām litrā un tepat aiz zilā meža vai dzeltenā rapšu lauka aizbrauktu pēc laimes. Būtu mēs pieticīgāki, būtu arī laimīgāki. Es tevi mīlu, Princesīt," izlases ideju apcerējis Dimiters.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu