Otrajā "Cīņas klubā" triumfē SuperHuman (75)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2007. gada populārāko dziesmu aptaujas "Latvijas Muzikālā Līga" otrajā televīzijas šovā "Cīņas klubs" 17. oktobra vakarā LNT tiešajā ēterā skatītāju balsojumā uzvarēja SuperHuman ar dziesmu “Jau tā”.

Līdz ar to SuperHuman ieguva iespēju piedalīties „Latvijas Muzikālās Līgas” superfinālā, kas notiks nākamā gada sākumā. Uzvarētājs balvā saņēma arī „Cīņas kluba” čempiona jostu un mājas kinozāli no pasākuma atbalstītāja „Pioneer”.

„Melo-M ar Busuli priekšgalā bija kārtīgs cirks, taču prieks, ka īsts roks vēl ir cieņā. Paldies visiem mūsu faniem, paldies mammām un tētiem, un tiekamies superfinālā,” priecīgi ir SuperHuman puiši.

SuperHuman apsteidza Melo-M un Intaru Busuli ar dziesmu „Ghost busters”, kas palika otrajā vietā.

„Latvijas Muzikālās Līgas” ģenerālsponsors „OKarte” pirmās un otrās vietas ieguvējiem dāvās iespēju izcīnīt revanša maču boulinga zālē.

Šovā piedalījās arī grupa Gain Fast un Fēlikss Ķiģelis, taču neguva pietiekamu skatītāju atbalstu, lai kvalificētos finālam.

"Latvijas Muzikālās Līgas" televīzijas šovs "Cīņas klubs" LNT ēterā piedzīvo pavisam 10 pārraides, katru nedēļu noskaidrojot vienu finālistu. "Cīņas klubā" piedalās katra mēneša populārākās dziesmas Latvijā, kuras nosaka Radio SWH Top 20.

Pirmajā „Cīņas klubā” uzvarēja R.A.P. un Igo ar dziesmu „Dzīve bez apstājas”, sīvā konkurēncē apsteidzot Jāni Stībeli, kurš piedalījās ar dziesmu „Mums paveiksies”.

Televīzijas šovu "Cīņas klubs" vada Rūdolfs Reihs un Anna Lieckalniņa, bet tiesnešu lomās darbojas Radio SWH mūzikas speciālisti Artis Volfs un Toms Grēviņš.

Ģenerālsponsora "OKartes" atbalstīta, "Latvijas Muzikālā Līga" ir Latvijas populārāko rokdziesmu un popdziesmu aptauja, kuras uzdevums ir noteikt 2007. gada populārāko dziesmu Latvijā.

"Latvijas Muzikālās Līgas" dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas Kanālā un interneta lapā www.lmk.lv/lml/.

"Latvijas Muzikālās Līgas" uzvarētājs iegūs naudas balvu, TV un audio tehniku no "Pioneer", kā arī citas vērtīgas balvas no ģenerālsponsora "OKarte".

Komentāri (75)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu