Ziemas smērvielas automobiļiem un to mājvietām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

WD-40 radītā Specialist līnija paredzēta tiklab automašīnu, kā garāžas vārtu mehānismi eļļošanai.

Universālās smērvielas WD-40® nosaukums komentārus neprasa, kamēr WD-40 Specialist līnija pagaidām vēl nav tik plaši pazīstama. Tajā ietilpstošie produkti paredzēti darbiem, kas prasa īpašu uzmanību, un tie izstrādāti efektīgai, konkrētai iedarbībai, uzlabojot produkta īpašības šaurāka pielietojuma mērķa sasniegšanai. Kopā ar WD-40® oficiālo izplatītāju Getz Nordic apskatīsim WD-40 Specialist eļļošanas un smērvielu līnijas populārākos ražojumus.

Gandrīz WD-40 klasika – tikai spēcīgāka

WD-40® Specialist® High Performance Silicone Lubricant būtībā ir plaša pielietojuma eļļojošs aerosols, kas paredzēts visa veida virsmu (metāla, koka, gumijas, plastmasas, vinila u.c.) apstrādei, ieeļļojot tās, padarot tās izturīgas pret mitrumu un aizsargājot pret apkārtējās vides iedarbību. Pielietojams mezglos, kas pakļauts augstam kontaktvirsmas spiedienam. Pēc izsmidzināšanas lubrikants ātri nožūst, atstājot caurspīdīgu pārklājuma slāni, kas nav lipīgs, nesmērē un nepiesaista putekļu.

Produkta sastāvs nodrošina tā efektīvu darbību plašā temperatūru diapazonā no -35°C līdz pat 200°C. Automobiļu pasaulē to var izmantot auto durvju un logu gumiju apstrādei, lai pasargātu tās no piesalšanas. Tāpat kā klasikais WD-40 arī šis līdzeklis ir piemērots durvju mehānismu, slēdzeņu un eņģu eļļošanai, taču Specialist līnijas formula ļauj to ieteikt arī specifiskam pielietojumam, piemēram garāžas un pagalma vārtu mehānisma rullīšu un citu dažādu slīdošo savienojumu un rullīšu eļļošanai, kā arī rokas instrumentu aizsargāšanas un eļļošanai.

Litija ziede – no vinčām līdz sakabes āķiem

Ilgākam efektam un aizsardzībai izstrādāta biezāka WD-40® Specialist® High Performance White Lithium Grease jeb labi pazīstamā litija smērviela. Tā nodrošina ilglaicīgu eļļošanu, nesašķidrinās temperatūras ietekmē un nenotek no eļļojamās virsmas. Litija ziede izstrādāta augstai slodzei pakļautu mezglu apstrādei, jo samazina detaļu berzi un pasargā tās no ieķīlēšanās, nodiluma un ierūsēšanas. Lai gan Lithium Grease ir biezāks sastāvs, to var izsmidzināt kā šķidrumu. Tas labi iesūcas spraugās un nožūstot atstājot blīvu, aizsargājošu pārklājumu, kas nenomazgājas, nekūst, nesasalst un nenotek jebkādos laika apstākļos. Šis WD-40 Specialist produkts ir izcili piemērots instrumentu un detaļu konservācijai jeb ilgtermiņa glabāšanai, kā arī mezglos, kas bieži pakļauti mitruma un netīrumu ietekmei, piemēram, sakabas mehānismi, auto vinčas u. tml. Sevišķi noturīgs tas ir temperatūras diapazonā no -18°C līdz 145°C.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu