WD-40 Specialist pret rūsu un apsūbējumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līdzekļi ierūsējušu stiprinājumu un elektrisko kontaktu apstrādei.

Turpinot iepazīties ar slavenā zīmola WD-40 jauno Specialist produktu līniju, šoreiz pievērsīsimies profesionālajam skrūvju atbrīvotājam un elektrisko kontaktu tīrītājam. WD-40® Specialist® Fast Release Penetrant sastāvā ir spēcīgs un ātrdarbīgs šķīdums, kas ātri iesūcas grūti pieejamās vietās, atbrīvojot iestrēgušus kustīgos savienojumus un ierūsējušus stiprinājumus. Produktam piemīt augsta ūdens izspiešanas spēja. Penetrant veido pārklājumu, kas palīdz pasargāt detaļas no atkārtotas rūsēšanas. Preparāts satur patentētu BluTorch™ tehnoloģiju, kas nodrošina nepārspējamu iesūkšanās spēju, tādējādi atbrīvojot ierūsējušās detaļas pat par 50% ātrāk nekā vadošie konkurenti. Lai gan produkts paredzēts lietošanai metāla detaļu savienojumos, tas ir drošs arī plastmasas un gumijas detaļām, un paliek darbspējīgs temperatūras diapazonā no -20°C līdz 90°C.

Foto: Publicitātes foto

Nebīstas strāvas

Īpaši elektrotehnikai izstrādāti līdzekļi līdz šim WD-40 klāstā nebija pieejami, tāpēc WD-40® Specialist® Fast Drying Contact Cleaner jeb ātri žūstošais kontaktu tīrītājs pelna īpašu ievērību. Šīs līdzeklis notīra eļļu, netīrumus, putekļus, kondensātu no elektroniskā un elektriskā aprīkojuma. Tas ātri iesūcas grūti pieejamās vietās tīrot un notekot kopā ar netīrumiem, pēc tam ātri nožūstot neatstājot nosēdumus. Contact Cleaner nevada strāvu un nodrošina dielektrisko izturību virs 25 000 voltiem. Tādējādi to var droši lietot elektrisko savienojumu kontaktu tīrīšanaim elektronisko plašu tīrīšanai un atbrīvošanai no kondensāta, ģeneratoru un elektromotoru elektrisko elementu tīrīšanai, visa veida releju un slēdžu tīrīšana, kā arī printeru un kopētāju kopšanai.

WD-40 un WD-40 Specialist oficiālais izplatītājs Latvijā ir SIA Getz Nordic.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu