Osram uzlabotās jaudas spuldzes atvaira ziemas tumsu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Bezsniega un īsas dienasgaismas periodā saasinās nepieciešamība pēc spožākām, taču joprojām legālām spuldzēm. Osram Night Braker Laser ir viens no jaudīgākajiem risinājumiem.

Gāzizlādes spuldžu (t.s. ksenona) un LED tehnoloģijas pēdējos gados strauji uzlabojušas automobiļu starmešu spējas, taču liela daļa autoparka joprojām izmanto vecāka standarta halogēna tipa kvēlspuldzes, kas ir arī lētākas par high - tech risinājumiem. Taču jaunākās materiālu tehnoloģijas un inovācijas ļauj uzlabot arī standarta H4 vai H7 spuldžu sniegumu.

Osram Performance sērija patlaban piedāvā vismaz trīs dažādus risinājumus, no kuriem lētākais un vienkāršākais ir otrās paaudzes Osram Silverstar 2.0 spuldzes. Šo spuldžu gaismas atdeve pie tās pašas elektriskās jaudas ir par 60% augstāka nekā standarta spuldzēm, kas savukārt nodrošina par 20 m tālāku gaismas kūli 50 - 75 m zonā pirms automobiļa. Silverstar priekšrocība pret vēl spēcīgākām spuldzēm ir darba mūžs, kas gandrīz neatšķiras no parastām kvēlspuldzēm.

Osram jaunumi (PDF)

Ja no spuldzes jāizspiež viss iespējamais, vēl arvien paliekot tehniskās apskates prasību robežās, īstais risinājums ir Night Breaker Unlimited vai Night Breaker Laser. Pateicoties īpaši izturīgam kvēldiega materiālam un speciālam cokola pārklājumam, šīs spuldzes dod par 110% vai pat 130% spēcīgāku gaismu nekā standarta spuldzes.

Osram lampas

Vai uzlabotās spuldzes kalpo īsāku laiku?

Simboli uz iepakojuma norāda uz īsāku Performance sērijas spuldžu kalpošanas laiku. Tomēr tas nenozīmē, ka Night Breaker spuldžu kalpošanas laiks ir tikai nedaudz vairāk par pusi no standarta spuldzes kalpošanas laika. Gluži tāpat kā akumulatora kalpošanas laiks ir atkarīgs no darbināmās elektroierīces, priekšējo lukturu spuldžu kalpošanas laiks ir atkarīgs, piemēram, no barošanas avota kvalitātes dažādos automobiļos. Tomēr, ja automašīnai nav atsevišķu dienas gaitas lukturu un visu dienu jābrauc ar ieslēgtiem tuvās gaismas starmešiem, labāk tajos uzstādīt Osram Cool Blue Intense vai Ultra Life sērijas spuldzes, kas šādā režīmā kalpos ilgāk. Visplašākais produktu klāsts pēc pieejamajiem spuldžu standartiem patlaban ir Osram Night Breaker Unlimited. Šī modeļa kvēlspuldzes pieejamas H1, H3, H4, H7, H8, H11, HB3 un HB4 standartos, tātad arī miglas lukturiem un amerikāņu automašīnām, kamēr topmodelis Laser pagaidām tikai H4 un H7, tātad pārsvarā pamatgaismām.

Vairāk informācijas par Osram uzlabotajām autospuldzēm

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu