Osram autospuldzēm izveidota meklēšanas lietotne

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Osram izplatītājs Getz Nordic iesaka iepazīties ar viedierīču aplikāciju, kas palīdz ātri izvēlēties atbilstošākās spuldzes savam transportlīdzeklim.

Tā kā pēcpārdošanas autospuldžu klāstu nemitīgi papildina ne tikai jaunas spuldžu sērijas, bet arī jauni standarti, Osram nolēmis atvieglot dzīvi kā pircējiem, tā spuldžu tirgotājiem. Pirmais solis bija visa plašā klāsta sadalīšana pa produktu sērijām, katrai piešķirot atšķirīgu, viegli atpazīstamu iepakojuma krāsu. Turpmāk oriģinālās Osram spuldzes jeb Original sēriju starp citu ražotāju produktiem varēs atpazīt pēc balta iepakojuma ar oranžu svītru. Šī krāsu kombinācija raksturīga arī Osram mājas gaismekļu līnijām. Ja sarežģītu braukšanas apstākļu dēļ nepieciešamas spuldzes ar paaugstinātu atdevi, tās meklējamas tumši sarkanā iepakojumā, kas atvēlēts Performance sērijai, piemēram, īpaši spožajām Night Braker Laser. Labi pazīstamais zilais Osram autospuldžu iepakojums tagad rezervēts dizaina sērijai, kuras populārākais produkts ir Cool Blue Intense tipa kvēlspuldzes, kam raksturīga spoži balta gaisma. Ja par visu svarīgāks ir pēc iespējas garāks spuldzes mūžs, pārbaudīta izvēle ir Osram Ultra Life, kam tagad piešķirts jauns, zaļas krāsas iepakojums. Ultra Life ir ne vien līdz četrām reizēm garāks mūžs nekā standarta spuldzēm, bet arī četru gadu ražotāja garantija. Un visbeidzot, inovāciju un jaunu tehnoloģiju cienītājiem pieejamas arī LED sērijas spuldzītes salona un papildapgaismojumam, kuras plauktā atrodamas t.s. « blistera» tipa iepakojumā ar melnu fonu.

Atrodi īsto spuldzi ar tālruņa aplikāciju

Dažkārt pareizā standarta un sērijas spuldžu piemeklēšana transportlīdzeklim var būt sarežģīta, taču Osram katalogs parasti pieejams tikai tirdzniecības vietās. Turpmāk vairs nenāksies šaubīties starp H7 vai H8 spuldzēm, īsti nezinot, kādas tad ir jūsu automobilim. Osram izstrādātā lietotne Vehicle Light izdarīs visu jūsu vietā. Lietotne paredzēta kā iOS tā Android platformu viedierīcēm, un pieejama attiecīgi App Store un Google Play interneta lietotnēs. Šī lietotne ir pareizā izvēle, lai transportlīdzekļu vadītāji vienmēr zinātu, kāda spuldze ir nepieciešama viņu transportlīdzeklim. Tādējādi lietotāji var atrast pareizo produktu sava transportlīdzekļa modelim. Šis rīks norāda atbilstošās spuldzes ikvienai versijai un ikvienam gaismeklim, sākot no priekšējiem lukturiem, pagriezienu rādītājiem un bremžu lukturiem un beidzot ar atpakaļgaitas lukturiem. Turklāt lietotne vienkāršo motocikliem un daudziem lielāko kravas automobiļu ražotāju modeļiem piemēroto spuldžu meklēšanu. Osram Vehicle Light lietošana ir ārkārtīgi vienkārša. Izvēlnes sadaļā izvēlieties sava vieglā automobiļa, kravas automobiļa vai motocikla zīmolu, modeli, ražošanas gadu un versiju, un jūs varēsiet ērti pārlūkot piemērotās Osram spuldzes un pat to artikulu numurus, lai vēlāk nebūtu domstarpību ar veikala pārdevēju.

Vairāk informācijas par Latvijā pieejamajām Osram autospuldzēm

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu