Krievijā uzbūvē braucošu G klasi no ledus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Novosibirskas autoservisa Garage 54 īpašnieks Vladislavs Barašenko visai pasaulei apliecinājis, ka viņš ar auto ir uz tu, jo paša un kolēģu spēkiem uzbūvējis Mercedes-Benz G klases apvidnieka imitāciju no ledus. Turklāt tā brauc.

Par bāzi ņemot padomju apvidnieka UAZ jeb bobika šasiju un to papildinot ar speciāli metinātu tērauda rāmi, kam piestiprināti ledus kluči, ir tapis G klasei ar īso riteņu bāzi pārsteidzoši līdzīgs auto.

Jāteic gan, ka vācu automobiļa taisnās, vienkāršās formas ir visai pateicīgas šādu darbu veikšanai. Ja Barašenko būtu vēlējies izveidot modernāka dizaina atveidojumu ledū, darba būtu krietni vairāk un rezultāts arī diez vai izskatītos tik labi.

Kā jau minēts, ledus G klase arī brauc. Tomēr, tā kā ledus un tērauda konstrukcijas kopējā masa pārsniedz sešas tonnas, tas nenotiek īpaši ātri. Šā auto gaitu vislabāk raksturo apzīmējums «līgana».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu