Kas notiek, ja vecu Honda apgādā ar Tesla elektromotoru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Četrdesmit gadus veca pirmās paaudzes Honda Accord nav ne sportisks, ne ātrs auto. Taču tāds tas var kļūt, ja veic nepieciešamo pārbūvi.

Honda Accord, kas dienas gaismu ieraudzīja tālajā 1976.gadā, tika aprīkots ar 1,6 vai 1,8 litru motoriem. Tā kā mašīnu jauda bija ap 70, 80 zirgspēkiem, braukt bija iespējams, taču ne ātri.

Taču ne viss ir zaudēts, ja paraugās, ko savā garāžā ir paveicis kāds amerikānis no Nevadas štata. Proti, viņš pirmās paaudzes Accord apgādājis ar 543 zirgspēku elektromotoru, ko citkārt var sastapt Tesla elektromobiļos.

Rezultāts ir apmēram četrdesmit gadus vecs japāņu sedans, kurš pat uz trīs grādus vēsa asfalta līdz 60 jūdzēm jeb 96 kilometriem stundā paātrinās 2,7 sekundēs. Teslonda īpašnieks gan ir pārliecināts, ka viņa mašīnai ir potenciāls būt vēl ātrākai un standarta sprintu veikt 2,5 sekundēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu