Biķerniekos tiks rīkotas drošas motobraukšanas konsultācijas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Šā gada 20., 21. un 22.aprīlī CSDD sadarbībā ar Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroju Biķernieku trasē organizē drošas moto braukšanas konsultācijas.

Uz nodarbībām tiek aicināti pieteikties visi motobraucēji, kas pirms motosezonas sākuma vēlas uzlabot un atkārtot savas motobraukšanas prasmes.

Nodarbības notiks drošas motobraukšanas instruktoru pavadībā, kā arī lekciju veidā sniegs konsultācijas par motobraukšanas pamatprincipiem.

Braucēji varēs apgūt optimālas trajektoriju izvēles dažādu konfigurāciju līkumos un citiem braukšanas elementiem.

Saistībā ar to, ka pasākuma galvenais mērķis ir veicināt labāku izprast tieši personīgā motocikla uzvedību, pasākuma dalībnieki tiek aicināti piedalīties ar savu motociklu neatkarīgi no tā tipa vai jaudas.

Atgādinot par to, ka sezona jāuzsāk ne tikai ar labām braukšanas prasmēm, bet arī ar atbilstošā tehniskā stāvoklī esošu tehniku, pirms došanās trasē visiem motocikliem tiks veikta tehniskā kontrole.

Tehniskās kontroles laikā dalībnieki individuāli tiks informēti par viņu motocikla tehnisko stāvokli un lietām, kurām, iespējams, būtu jāpievērš uzmanība.

Grupu nodarbības plānotas: 20., 21. un 22.aprīlī plkst. 11:00, 13:00 un 15:00.

Pieteikšanās forma

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu