Uzmanību - svaigi tīrīts!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bērnu un mājdzīvnieku nedarbu seku iztīrīšanai automašīnas salonā nepieciešami piemēroti līdzekļi.

Grūti iztīrāmas vai pat šķietami neiztīrāmas, lipīgas substances un pavisam aizdomīgi traipi - to visu labi pazīst autovadītāji, kuru auto salonos bieži brauc mazi bērni un mājdzīvnieki.

Tā kā klekši parādās visnegaidītākajās interjera vietās, taču visvairāk uz sēdekļiem, stikliem un grīdas, nāktos turēt rezervē veselu autoķīmijas arsenālu - aerosolu stikliem, putas sēdekļiem un tā tālāk. Tieši tāpēc Turtle Wax izstrādājis universālu tīrīšanas līdzekli visām virsmām Power Out Fresh Clean.

Ar to var tīrīt gandrīz visas automašīnas salonā sastopamās virsmas un materiālus - plastmasu, vinilu, ādu, zamšu, koku un tekstilu. Tomēr stiklu un ekrānu tīrīšanai jāiegādājas kas cits - Fresh Clean sastāvs tiem nav piemērots, jo var atstāt pēdas. Viens no iemesliem ir tīrītāja sastāvā iekļautais aromatizators. Tas ir pietiekami spēcīgs, lai nomāktu smakas ne tikai tīrīšanas laikā, bet pat līdz trīsdesmit dienā pēc tās.

Fresh Clean būs izdevīgs pirkums arī tad, ja vēlaties sakopt automašīnu pirms pārdošanas. Jaunais, vasaras sezonā sevišķi noderīgais Turtle Wax līdzeklis pildīts plastmasas pulverizatorā, kas padara tā lietošanu tikpat ierastu un vienkāršu kā sadzīves ķīmijas izmantošanu ikdienišķiem mājas uzkopšanas darbiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu