Tā izskatās BMW 4.sērija (58)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Bavārijas autoražotājs beidzot parādījis iepriekš vairumā autopasaules mediju pieminēto un aprunāto 4. sērijas kupeju.

Jau iepriekš bija zināms, ka tuvākajā laikā tiks veiktas korekcijas BMW modeļu nomenklatūrā un 3. sērijas kupeja turpmāk tiks nošķirta un nodēvēta par 4. sēriju. Līdzīgi BMW apiesies arī ar 1. sērijas kupeju, kas iegūs 2. sērijas apzīmējumu.

Vairākus desmitus BMW Concept 4 Series Coupe attēlus pavadošajā preses paziņojumā kompānija norāda, ka apzīmējums 4 nav izvēlēts tikai tāpat vien. 4 nozīmējot, ka jaunā kupeja ir 3. sērijas modeļu attīstības nākamais posms, un tā visādā ziņā būšot ekskluzīvāka, dinamiskāka, sportiskāka, elegantāka un iekārojamāka par 3. sērijas kupeju. Tas arī būtu loģiski, jo jauns auto paliek jauns auto.

Jaunajam modelim ir savs, no 3. sērijas atšķirīgs raksturs un dizains, un pāra cipars modeļa apzīmējuma sākumā apliecina, ka 3. sērijas kupeja ir gatava iet sestās un astotās sērijas kupeju pēdās.

Tehniskās detaļās BMW pagaidām neiedziļinās, vien norāda, ka 4. sērijas kupejas konceptuālā versija ir krietni vien dinamiskāka par visiem 3. sērijas modeļiem, arī kupeju. BMW Concept 4 Series Coupe riteņu bāze ir 2810 mm (par 50 mm vairāk nekā pašreizējai kupejai), bet šķērsbāze priekšā un aizmugurē ir palielināta par 45 un 80 milimetriem līdz 1545 un 1593 mm. Auto virsbūve ir platāka un sasniedz 1826 mm (+44 mm), jumta līnija ir pazemināta par 16 mm (1362 mm) un attālums starp 4. sērijas kupejas bamperiem tagad sasniedz 4641 milimetru.

Oficiāli attēlos redzamais 4. sērijas auto tiek pasniegts kā konceptauto, taču iepriekšējo gadu pieredze liecina, ka tieši tāds būs arī sērijveida modelis. Ja nu vienīgi bez groziņu pinuma elementiem salona apdarē.

Komentāri (58)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu