SLS AMG Roadster atgriežas pagātnē (23)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gullwing America

Amerikāņu uzņēmums Gullwing America uz mūsdienu supermašīnas Mercedes-Benz SLS AMG Roadster bāzes vienā eksemplārā ir uzbūvējis piecdesmito gadu automobiļa Mercedes-Benz 300 SC moderno versiju.

Kā vēsta vācu auto motor und sport, auto ir tapis pēc kāda austrumeiropieša pasūtījuma. Kas tas par auto kolekcionāru un no kuras valsts, nav zināms, taču viens ir skaidrs – viņa rīcībā nonāks ārkārtīgi skaists automobilis.

Automašīnai ir ar rokām darināta alumīnija virsbūve, tās priekšpusi rotā masīvs, vairāk vertikāls nekā horizontāls radiatora režģis, cietais jumts ir noņemams, izteiksmīgie spārni plūdeni savieno abas automobiļa asis, un būtībā šis šedevrs savā veidolā iemieso trīsdesmito, četrdesmito un piecdesmito gadu autobūves stilistiku un to papildina ar moderniem akcentiem, piemēram, vertikāliem LED lukturu blokiem.

Gullwing America ir izmainījuši tikai SLS AMG Roadster ārējo dizainu, turpretim salonā izmaiņas ir tikai detaļās, bet tehniskus pārveidojumus šajā auto neatrast. Tas aizvien ir vācu superauto ar 571 zirgspēku spēcīgu 6,2 litru V8 benzīna motoru, regulējamu balstiekārtu, 21 collu lieliem riteņiem uz priekšējās un 22 collu riteņiem uz aizmugurējās ass.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu