Audi A3 sedans sagatavots pirmizrādei (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neilgi pirms Ņujorkas Starptautiskā auto šova atklāšanas, naktī uz 27.martu tīmeklī notiks jaunā Audi A3 sedana prezentācija.

Audi gan vēl oficiāli nav atklājis, ka tas būs A3 sedans, taču medijiem domātajā tīmekļa vietnē ievietotais pirmsapskates video jeb tā dēvētais tīzeris acīm redzami slēpj automobili ar sedana virsbūvi, turklāt visai kompaktu.

Tādējādi domājams, ka tas ir Ziemeļamerikas tirgum domātais A3 sedans, kurš vizuāli būtiski atšķirsies no pērn Ženēvā prezentētā hečbeka, vēsta Motor.ru.

Eiropā A3 tiek piedāvāts tikai Sportback izpildījumā, un nav zināms, vai klāsts tiks dubultots ar sedanu, kura konceptuālā versija A3 Concept debitēja pirms diviem gadiem.

A3 motoru paleti veido pieci dažādi dzinēji – benzīna motori ar 105, 122 un 180 zirgspēkiem, kā arī dīzeļdzinēji ar 105 un 150 ZS. Sportiskais S3, kura pasaules pirmizrāde notika tikai pirms nepilna mēneša, savukārt ir apgādāts ar 300 zirgspēku turbodzinēju.

Var atzīmēt, ka tīmeklī ir resursi, kas pieļauj citu versiju par gaidāmo prezentāciju. Saskaņā ar to Audi Ņujorkā gatavojas atklāt modeli Q6, kam perspektīvā jākonkurē ar BMW X6 un topošo Mercedes-Benz analogu GLS.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu