BMW atklāj unikālo superkupeju (19)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

BMW visā pilnībā parādījis iepriekš pieteikto Pininfarina Gran Lusso kupeju, kas pēc dažu vācu mediju, tai skaitā auto motor und sport domām reiz varētu kļūt arī par sērijveida modeli. Vismaz ieskicēt nākamās paaudzes 7.sērijas ārējo dizainu vai varbūt tomēr 8.sēriju?

Vienā eksemplārā uzbūvētā auto aprakstā ir daudz un plaši pastāstīts par dizainu, par eleganci, par to, cik skulpturāls ir šis auto, turpretim par auto veiktspēju ir zināms tikai tas, ka zem garā motora pārsega atrodas V12 spēkstacija.

Lai vai kā, nevar noliegt, ka BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé izskatās iespaidīgi un to attēlos ļoti labi var redzēt, savukārt dinamiku vācieši jau atstāj katra individuālā ziņā - proti, ikvienam ir dota iespēja brīvi iztēloties, kā šis pirmais BMW un Pininfarina sadarbības rezultāts traucas pa autobāni, slīpē Alpu serpentīnus vai atspulga veidā laiski slīd lielpilsētas augstceltņu skatlogos.

Mazliet iztēlojoties, zemāk pievienotajā galerijā tas viss ir redzams.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu