BMW radījis īpašu konceptauto videospēlei (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Atzīmējot pasaulē populārās PlayStation video spēles Gran Turismo 15.jubileju, BMW tās jaunākajai versijai, proti, Gran Turismo 6, ir radījis īpašu virtuālu superauto - BMW Vision Gran Turismo.

Šī virtuālā automobiļa līdzinieks reālajā dzīvē ir pirms vairākiem gadiem prezentētais BMW Vision EfficientDynamics un no tā atvasinātais i8, kurš jau nākamgad nonāks pārdošanā. Vizuāla līdzība nepārprotami ir saskatāma, taču, kā norāda BMW Group Design, dizaineri izmantojuši iespēju brīvi un virkne detaļu ir krietni vien ekstrēmākas nekā ielas mašīnām.

«Gran Turismo un BMW vieno ģenētiska aizraušanās ar mašīnām - gan modernām, gan klasiskām,» saka BMW Group Design vecākais viceprezidents Adrians van Hoidonks. «Esmu sekojis šai spēlei kopš tās pirmsākumiem un mani aizrauj, cik lielā mērā ir uzlabots Gran Turismo 6 reālisms un autentiskā braukšanas pieredze.»

Tikmēr Gran Turismo producents, Polyphony Digital Inc. prezidents un Sony Computer Entertainment Inc. vecākais viceprezidents Kazunori Jamauči ir stāvā sajūsmā, cik ļoti rūpīgi šis auto ir izstrādāts - ne tikai tā ārējās virsmas, bet arī iekšējās struktūras un mehāniskās komponentes.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu