Eiropā šogad sāks tirgot elektrisko Kia Soul EV (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kia

Autoražotājs «Kia» Ženēvā starptautiskajā auto izstādē, kas notiks marta sākumā, prezentēs pilnībā jauno «Soul EV» auto un nākamās paaudzes hibrīda piedziņas auto, informēja uzņēmumā. «Soul EV» auto 2014.gadā vidū nonāks pārdošanā Eiropā.

Kā skaidro kompānijā, «Kia Soul EV», kas veidots uz nesen izlaistā otrās paaudzes «Kia Soul» bāzes, 2014.gada otrajā pusē kļūs par pirmo ražotāja visā pasaulē tirgoto elektromobili.

«Soul EV» ir priekšpiedziņas elektriskais auto ar 27 kilovatstundu (kWh) litija-jonu akumulatoru komplektu, kam raksturīgs augsts enerģijas blīvums - 200 Wh/kg. Jaudas avots ir 81,4 kilovatu (110 ZS) elektromotors ar 285 ņūtonmetru griezes momentu. Automobiļa aptuvenā gaitas rezerve pēc vienas uzlādes ir 200 kilometru.

Foto: Kia

Lai maksimāli izmantotu «Soul EV» efektivitāti un potenciālu, automašīnā iestrādāta virkne energotaupības tehnoloģiju, kuras ļauj samazināt slodzi uz akumulatoru un palielināt maksimālo nobraukumu. To vidū ir jaunākās apsildes, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas tehnoloģijas, ieskaitot inovatīvo vadītāja sēdekļa ventilācijas sistēmu, četrpakāpju reģeneratīvo bremžu un akumulatoru apsildes sistēmu.

Papildus «Soul EV» «Kia» stendā Ženēvā tiks izrādītas arī kompānijas Eiropas Pētniecības un izstrādes nodaļā radītās hibrīdtehnoloģijas, ko paredzēts izmantot nākamajos «Kia» modeļos.

«Kia Motors Europe» ir «Kia Motors Corporation» pārstāvniecība Eiropā, kas nodrošina automašīnu pārdošanu, mārketingu un apkalpošanu. Tās galvenā mītne atrodas Frankfurtē, Vācijā.

«Kia» dibināta 1944.gadā, un tas ir senākais automobiļu ražotājs Korejā. Deviņās rūpnīcās un montāžas cehos piecās valstīs ik gadu tiek saražoti vairāk nekā 2,7 miljoni automobiļu, kas tiek pārdoti un apkalpoti ar izplatītāju tīkla starpniecību aptuveni 150 valstīs.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu