Jaunais Golf Sportsvan TDI BlueMotion

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Volkswagen starptautiskajā Ženēvas auto izstādē prezentē jauno Golf Sportsvan TDI BlueMotion.

Jaunais Golf Sportsvan uzskatāms par vienu no labākajiem automobiļiem kompaktvenu klasē, turklāt BlueMotion izpildījumā tam nepieciešami vien 3,6 litri degvielas uz 100 kilometriem, kas atbilst CO2 izmešu līmenim 95 g/km. Pagaidām gan šie ir tikai provizoriskie rādītāji, jo auto vēl nav apstiprināts atbilstoši Eiropas direktīvām un laists pārdošanā.

Vārds BlueMotion automašīnas nosaukumā nozīmē labus ekonomiskuma un ekoloģiskuma rādītājus jau kopš 2006. gada. Izmantojot BlueMotion tehnoloģijas, Volkswagen nepārtraukti papildina savu efektīvo modeļu klāstu. Tādas versijas ir gan Polo, gan Golf, gan Tiguan un citiem zīmola modeļiem.

Foto: Volkswagen

Papildus vispusīgajai efektivitātei jaunais Golf Sportsvan ir arī praktisks, ērts, plaši aprīkots piecvietīgs automobilis.

Modelim Golf Sportsvan TDI BlueMotion ir uzstādīts 110 ZS dīzeļdzinējs ar efektivitāti ceļošiem uzlabojumiem, taču tas nav vienīgais ekonomiskuma veicinātājs. Zemu patēriņu panākt palīdz arī laba aerodinamika. Par 15 milimetriem pazemināta virsbūve, īpašs jumta malas spoilers, daļēji slēgts radiatora režģis, daļēji noslēgtas ventilācijas restes, uzlabota ventilācijas gaisa plūsma un īpaši zemgrīdas paneļi aerodinamiskās pretestības koeficientu pazemina līdz 0,27.

Golf Sportsvan TDI BlueMotion ir pieejams Trendline un Comfortline versijā. Īpaša BlueMotion raksturīga iezīme ir zila josla uz radiatora režģa, 15 collu vieglmetāla diski un riepas ar zemu rites pretestību. BlueMotion modelis ir papildināts arī ar Start/Stop sistēmu, reģeneratīvās bremzēšanas funkciju, pārstrādātu 6 pakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Golf Sportsvan TDI BlueMotion pārdošanā nonāks šā gada vasarā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu