Volkswagen Golf ar 400 zirgspēkiem (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Pekinas auto šovā, prezentējot 400 zirgspēkus spēcīgu konceptauto, Volkswagen pierādījis, ka kompaktā hečbeka Golf potenciāls ne tuvu nav izsmelts.

Volkswagen koncernā ietilpstošā R GmbH nodaļa, kas atbild par automobiļu tūningu un motoru sporta lietām, Pekinas šovam ir sagatavojusi īpašu Golf prototipu. Par R 400 nodēvētais Golf ir veltījums kompaktā auto četrdesmitajai gadskārtai, kā arī parāda, ka Golf var mēroties spēkiem ar planētas dinamiskākajiem spēkratiem. Ja vēlas.

Golf R 400 ir apgādāts ar 2 litru TSI turbo dzinēju, kura konstrukcijā izmantotas rallija mašīnas Polo R WRC 1,6 litru 300 zirgspēku dzinēja tehnoloģijas.

Konceptuālā auto nosaukumā iekodētais skaitlis apzīmē dzinēja jaudu, savukārt maksimālais griezes moments kloķvārpstas apgriezienu diapazonā no 2400 līdz 6000 apgr./min. sasniedz 450 Nm. Motors strādā pārī ar sešu pakāpju DSG automātisko transmisiju un caur to vilkme tiek novadīta 4MOTION pastāvīgās pilnpiedziņas sistēmai. Hečbeks 100 km/h sasniedz 3,9 sekundēs un tā maksimālais ātrums ir 280 kilometri stundā.

Spēkrata potences R GmbH darboņi ir vēlējušies izcelt arī eksterjerā. Tādēļ Golf R 400 ir krietni paplatinātas riteņu arkas, jauna dizaina priekšējais un aizmugurējais bampers, kā arī uz kopējā fona izceltas oglekļa šķiedras detaļas. Golf R 400 salons ir atbilstoši sportisks ar sporta sēdekļiem un plaši lietotu alkantaras materiāla un ādas tapsējumu.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu