Četras Volkswagen pirmizrādes Pekinas auto izstādē (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

No 20. līdz 29. aprīlim Ķīnā notiekošajā Pekinas autoizstādē Volkswagen stendā uzmanības centrā ir veseli četri transportlīdzekļi. Papildus pilnveidotā Touareg pirmizrādei Volkswagen Ķīnas tirgū prezentē trīs automobiļu prototipus — īpaši sportisko Golf R 400, dinamisko New Midsize Coupé un par godu Golf 40. dzimšanas dienai radīto Golf Edition.

Atjaunotais Touareg

Touareg ir viens no veiksmīgākajiem apvidus automobiļiem, kas pārdots vairāk nekā 720 000 eksemplāru. Pekinas autoizstādē Ķīnā Volkswagen šobrīd prezentē uzlaboto Touareg versiju. Jaunās paaudzes modeli iespējams atpazīt pēc dinamiskā priekšpuses dizaina un aizmugures detaļām, kā arī dzīvīgajām krāsām un diskiem. V6 TDI versija ir pieejama ar tukšgaitas funkciju un biksekona priekšējiem lukturiem.

Ar NS 850 radio/navigācijas sistēmu un mobilā tālruņa savienojumu Touareg autovadītājiem tagad ir iespēja izmantot arī tiešsaistes pakalpojumus visā Eiropā. Jaunā Touareg dīzeļdzinēja (TSI) un hibrīdauto (TSI un elektrodzinējs) versiju tirdzniecība Vācijā tiks uzsākta rudenī.

Golf R 400

Nosaukums Golf R 400 jau visu izsaka — Volkswagen R GmbH izstrādātā sportiskā automobiļa jauda — 400 ZS (294 kW) — ir atspoguļota automobiļa nosaukumā. To darbina 2,0 l TSI dzinējs, kura priekštecis ir Polo WRC sacīkšu auto dzinējs, bet līdz ātrumam 100 km/h tas ieskrienas 3,9 sekundēs. Tā maksimālais ātrums ir 280 km/h.

Ikkatra Golf R 400 detaļa ir ideāla — tā dzinējs, pastāvīgā visu riteņu piedziņas sistēma 4MOTION un sporta piekare, kā arī ievērojami pārveidotais virsbūves dizains. Golf R 400 virsbūve ir Silver Flake krāsā, kas kontrastē ar spīdīgi melno jumtu un ārējo atpakaļskata spoguļu ietvariem no oglekļa šķiedras.

Starp citu, Pekinas auto šova laikā kļuva zināms, ka Golf R 400 no prototipa kļūs par sērijveida modeli.

New Midsize Coupé

Nebijušu skatu uz nākotni paver četrdurvju kupeja, kas nelīdzinās nevienam citam modelim savā klasē — New Midsize Coupé (NMC) prototips. Volkswagen prezentē šo automobili Pekinā, apvienojot sedanu un sporta automobiļu pasauli. NMC apvieno visas labākās kupejas dizaina īpašības. Zemā (1422 mm) un platā (1838 mm) virsbūve nozīmē, ka automobilim ir zems smaguma centrs. Tajā pašā laikā garās dzinēja pārsega līnijas stiepjas pāri spēcīgajai jumta līnijai līdz pat C balstiem ar īso bagāžas nodalījuma pārsegu, veidojot dinamisku formu.

Prototipa virsbūve ir Dragon Red krāsā, kas kontrastē ar spīdīgajiem melnas krāsas elementiem, piemēram, panorāmas jumtu ar lūku. Progresīvu automobiļa priekšpuses dizainu rada inovatīvā radiatora režģa forma, LED priekšējie lukturi ar 3D efektu un liela gaisa ieplūdes atvere ar automobilim raksturīgo hromēto līniju. Sportisku iespaidu profila skatā rada 20 collu daudzspieķu vieglmetāla diski ar 245/40 riepām.

Golf jubilejas modelis

Pasaules mēroga panākumi un Golf 40 gadu dzimšanas diena tiek atzīmēta ar ekskluzīvu Golf Edition prototipu. Šī vienreizējā automobiļa prototips ir aprīkots gluži kā grezns limuzīns un izceļas ar ekskluzīvo Magic Morning virsbūves krāsu un spīdīgajiem 19 collu vieglmetāla diskiem Madrid. Balto metālisko virsbūves krāsu izceļ zeltains mirdzums, kas ir saskatāms noteiktos leņķos.

Foto: Volkswagen

Golf Edition salona apdare ir veidota no ādas St Tropez smilšu krāsā un melnā krāsā. Eleganto salona dizainu izceļ arī tādi elementi kā durvju paneļu apdare no koka, sporta sēdekļi, greznās rombveida šuves uz sēdekļiem un viduskonsole ar Piano Black krāsas apdari. Ar šo prototipu tiek godināts Golf, kurš pārdots vairāk nekā 30 miljonos eksemplāru, tādējādi kļūstot par vienu no veiksmīgākajiem automobiļiem pasaulē.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu