VW prezentē Amarok ar 5000 vatu skaņu sistēmu (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Volkswagen Commercial Vehicles Austrijā, Vertera ezera krastā prezentē Amarok Power un ideju par mobilu skaņas sistēmu jebkurai situācijai, piemēram, tādām ballītēm kā ikgadējam GTI salidojumam.

Šim īpašajam Amarok «ritmu» piešķir bagātīgā metāla, spīdīgo elementu un matēto akcentu mijiedarbība — no vienas puses, Dynamic Grey metāliskā virsbūves krāsa izceļ automobiļa tehnisko, spēcīgo izskatu, savukārt mikrostikla daļiņas liek automobilim zaigot. Ārējo atpakaļskata spoguļu ietvari un 22 collu diski (riepu izmērs — 295/35) ir Gunmetal krāsā. Citi pārsteidzoši elementi ir oranžās svītras uz durvīm un sliekšņiem un oranžās bremžu uzlikas. Īpaši jāizceļ Amarok Power biksenona priekšējie lukturi ar hromētiem ielaidumiem, kā arī dubultais hromētais izpūtēja uzgalis.

Foto: Volkswagen

Arī automobiļa salons izskatās tehniski nevainojami un sniedz pārliecinošas sajūtas — Nappa ādas apdare melnā un oranžā Orange Power krāsā, kā arī Alcantara stūres, sēdekļu un durvju paneļu apdare melnā krāsā ir saskaņota ar autovadītāja sēdvietas apdari no Carbon ādas. Uzmanība ir pievērsta arī detaļām — radiatora režģa medus kāres raksts ir atveidots uz sēdekļiem perforēta tapsējuma izskatā, un Amarok siluets ir atveidots ādā.

Izsmalcinātās detaļas tikpat dabiski iekļaujas arī automobiļa skaņas sistēmā. DJ aprīkojuma pamatā ir Allen & Heath Xone:92 pults. Par ievadierīcēm tiek izmantoti Pioneer CDJ900NXS atskaņotāji. Skaņu nodrošina VOID ACOUSTICS Impulse 3t skaļruņi. To dizains ir īpaši radīts zīmolam Volkswagen Commercial Vehicles. Pateicoties pielāgotajam VOID ACOUSTICS Stasys Xair zemo frekvenču skaļrunim, Amarok Power ir ideāli piemērots arī zemas frekvences skaņu reproducēšanai. Īpaši funkcionālajās automobiļa skaņas kastēs ir iebūvēti VOID ACOUSTICS mycro 6 monitorskaļruņi. VOID ACOUSTICS skaļruņi ir aprīkoti ar MC² pastiprinātājiem. Visas atsevišķās detaļas ir veidotas tā, lai kopā lieliski iekļautos Amarok SingleCab 3,5 m2 plašajā kravas kastē.

Foto: Volkswagen

Nosaukums:
Amarok Power

Raksturojums:
Mobila dīdžeja darbavieta

Pasaules pirmizrāde:
2014. gada 29. maijā Reifnicā/pie Vertera ezera

Izmēri:
Garums — 5254 mm, platums — 2228 mm, augstums — 1740 mm

Dzinēji / jauda / pārnesumkārba:
V6 TDI (Common Rail) dīzeļdzinējs
Tilpums: 2952 cm3
Maksimālā jauda: 272 ZS
Maksimālais griezes moments: 600 Nm pie 3000 apgriezieniem minūtē
8 pakāpju automātiskā pārnesumkārba

Dinamika:
Maksimālais ātrums: 210 km/h

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu