Volkswagen Leipcigas autoizstādē 2014 atklāj vairākus jaunus modeļus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Leipcigas autoizstādē, kas sākās 30. maijā, pirmizrādi piedzīvo seši Volkswagen modeļi. Godinot Golf 40 gadu jubileju, Volkswagen atklāj jaunu, īpašu premium modeli Golf Edition. Pirmo reizi pasaulei oficiāli tiek izrādīts Beetle Cabriolet Karmann. Eiropā debitē jaunais, tehniski uzlabotais Touareg. Pirmo reizi autoizstāžu prožektoru gaismās ir arī jaunais Scirocco, plug-in hibrīds Golf GTE un Beetle Dune prototips ar paaugstinātu virsbūvi un izteiktu bezceļu automobiļa dizainu.

Īpašajā Golf Edition modelī apvienotas veiksmīgajam zīmola flagmanim raksturīgās īpašības un premium klases greznība. Jubilejas modeļa ārējā dizaina uzmanības centrā ir ksenona priekšējie lukturi ar dienas gaitas gaismām, pulēti 17 collu Singapore dizaina diski (18 collu diski papildaprīkojumā) un tonēti aizmugurējie un sānu logi. Salonā augstākās kvalitātes gaisotni nodrošina sēdekļi ar Alcantara ādas apdari, stūres un transmisijas sviras apdare no ādas, melns griestu tapsējums un izgaismotas durvju sliekšņu uzlikas.

Volkswagen Beetle Cabriolet Karmann
Volkswagen Beetle Cabriolet Karmann Foto: Volkswagen

Automobiļa pirmklasīgajā aprīkojumā ietilpst arī Premium multifunkcionālais displejs, Composition Media radiosistēma un tādas palīgsistēmas kā Apgaismojuma un redzamības komplekts (tajā iekļautas automātiskās priekšējās gaismas un vējstikla tīrītāji ar maināmu intervālu un lietus sensoru), adaptīvā kruīza kontrole (ACC) un aklās zonas uzraudzības sistēma (informē vadītāju par aklajā zonā esošu transportlīdzekli, padarot joslu maiņu drošāku un vieglāku).

Volkswagen Leipcigas autoizstādē atzīmē arī Beetle Cabriolet Karmann pasaules pirmizrādi. Gluži tāpat kā priekšgājējs Golf Cabrio Karmann, Volkswagen jaunais modelis ir cieņas apliecinājums automobiļu virsbūvju ražotājam Karmann. Laika posmā no 1949. līdz 1980. gadam uzņēmums saražoja daudzus Volkswagen Beetle Cabriolet automobiļus.

Volkswagen Golf "Edition"
Volkswagen Golf "Edition" Foto: Volkswagen

Beetle Cabriolet Karmann ir aprīkots ar 18 collu Disc dizaina diskiem ar hromētām uzlikām, sporta sēdekļiem, stūri ar ādas apdari, alumīnija pedāļiem un priekšējo paneli ar īpaša Beetle dizaina matēta alumīnija apdari. Elektriskais jumts ieguvis jaunu Sioux Brown krāsojumu gan no iekšpuses, gan ārpusē, tas izgatavots no īpašajai krāsai pieskaņota brezenta un sakombinējams ar septiņām dažādām virsbūves krāsām.

Volkswagen Golf "Edition"
Volkswagen Golf "Edition" Foto: Volkswagen

Modeļa komplektācijas pamatā ir īpašais Design aprīkojums, kurā iekļauts vēja novirzītājs un parkošanās palīgsistēma. Modeli Beetle Cabriolet Karmann būs iespējams pasūtīt ar nākamo mēnesi, un uzreiz būs pieejami visi modelim pieejamie dzinēji un transmisijas. Savukārt Beetle Dune prototipā Leipcigas autoizstādē prezentēts tas, ko, iespējams, redzēsim sērijveida modelī.

Volkswagen piedalās Leipcigas autoizstādē kopš 1991. gada. Šogad zīmola stenda platība ir aptuveni 2200 m2. Izstādes dienās tajā tiks izrādīti vairāk nekā 30 zīmola modeļi.

Volkswagen Touareg
Volkswagen Touareg Foto: Volkswagen
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu