Jaunā Škoda Fabia (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Škoda

Kad pirms 2008.gada globālās ekonomiskās krīzes tirgū nonāca iepriekšējās paaudzes Škoda Fabia, šķita, ka drīzumā šis čehu mazauto pārplūdinās ielas un citiem spēkratiem vairs nebūs vietas.

Tagad Škoda ir sagatavojuši Fabia nākamo paaudzi un cer turpināt līdzšinējā modeļa veiksmes stāstu, bet šoreiz jau ar vēl modernāku, dinamiskāku izskatu un jaunu tehniku.

Šobrīd čehu ražotāja sniegtā informācija par Fabia ir visai skopa. Kompānija pagaidām publiskojusi tikai vienu dizaina skici un atklāj, ka tās, kā arī paša modeļa tapšanā, daļa iedvesmas nākusi no Škoda Motorsport nodaļas un daļa no konceptauto VisionC.

Kombinējot robusto sacīkšu auto dizainu un futūristisko izdomas lidojumu, kas raksturīgs šova automobiļiem, dizaineri ir radījuši pilsētas auto vizuāli aizraujošāku, dinamiskāku, kaislīgāku un emocionālāku; tā virsbūvi raksturo skaidras līnijas un sabalansētas proporcijas.

Jaunā Fabia ir par 9 centimetriem platāka un 3 centimetriem zemāka nekā līdzšinējais modelis. Tas nozīmē, ka vizuāli automobilim vajadzētu radīt sportiskāka spēkrata iespaidu. Tai pašā laikā sportiskums tiks papildināts ar praktiskas dabas jaunumiem, proti, pēc Škoda sākotnējās informācijas, Fabia iegūs pilnīgi jaunu, daudzpusīgu interjeru ar plašām individualizēšanas un pielāgošanas iespējām.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu