Audi TT skaņas sistēma jaunā kvalitātē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Jaunais Audi TT saviem lietotājiem piedāvās inovācijas Hi-Fi jomā - kupejas Bang & Olufsen skaņas sistēmā izmantota progresīvā Symphoria tehnoloģija, kas nodrošina īpaši kvalitatīvu skanējumu.

Bang & Olufsen skaņas sistēma ar Symphoria tehnoloģiju tiek izmantota jaunā Audi TT augstākā aprīkojuma versijā. Procesors ar mikrofona palīdzību analizē salonā ienākošas nevēlamas skaņas un uzlabo skanējumu. Apvienojumā ar navigācijas sistēmu MMI navigation plus skaņa tiek reproducēta 5.1 surround formātā. Pastiprinātājs ar 680 vatu jaudu ir pieslēgts divpadsmit skaļruņiem, tostarp diviem centrālajiem skaļruņiem un diviem durvīs iebūvētiem zemo frekvenču skaļruņiem. Skaņas sistēmas vizuālo noformējumu izceļ anodēta alumīnija līnija ar dāņu Hi-Fi speciālistu logotipu uz zemo frekvenču skaļruņa malas, un to papildina šaura LED diožu līnija, kas izstaro baltu gaismu.

Ar šo sistēmu Audi kārtējo reizi uzlabo premium skaņas kvalitāti. Autoražotājs sadarbībā ar Fraunhofera Integrālo shēmu institūtu Erlangenē ir izstrādājis Symphoria audio signāla pēcapstrādes un atveides programmu. Pirmajā solī programma sadala audio signālu atsevišķās daļās, izmantojot semantisko analīzi. Pēc tam tā sadala atsevišķos skaņu objektus automobiļa salonā, tādējādi padarot skanējumu plašāku un dziļāku, kas rada pavisam jaunu, nepieredzētu telpas izjūtu. Katram pasažierim ir iespēja baudīt ārkārtīgi precīzi atveidotu augstākās kvalitātes skaņu.

Audi jau gadiem ilgi diktē automobiļu skaņas sistēmu tendences. Augstākās klases skanējums ar progresīvo Bang & Olufsen skaņas sistēmu debitēja 2005. gadā modelī Audi A8. 2012. gadā dāņu premium audiosistēmu zīmola izstrādājumi parādījās arī kompaktajā klasē - trešās paaudzes Audi A3. Ar Symphoria četru gredzenu zīmols sper platu soli 3D skaņas virzienā - šo tehnoloģiju Audi izrādīja Starptautiskajā plaša patēriņa elektronikas preču izstādē Lasvegasā 2013. gada sākumā. 3D skaņa ļauj klausītājam izbaudīt arī trīsdimensiju skaņas telpiskumu, kas ir nākamais solis ceļā uz nākotnes audiosistēmu skanējumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu