Renault Sport R.S. 01 nomet apmetni (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renault

Renault pamazām sāk atklāt topošo World Series by Renault sacīkšu seriāla dalībnieku.

Pirms nedaudz vairāk kā mēneša franči atklātībai nodeva pirmo informāciju par auto un zīmētu tā siluetu. Toreiz Renault atklāja, ka automobilis, ko būvēs autosportā rūdītais uzņēmums Dallara, tiks apgādāts ar partneruzņēmuma Nissan sagatavotu, vairāk nekā 500 zirgspēku Nismo dzinēju, kompānija Sadev piegādās septiņu pakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu, Michelin speciālisti piemeklēs ideālās riepas, un tas viss kopā svērs ap 1100 kilogramiem.

Foto: Renault

Tagad publiskajā vidē nonācis jau attēls ar mazliet skaidrākām līnijām - bildē var redzēt aizmugurējo lukturu līnijas, antispārna fragmentus un virsbūves sānu paneļu daļas. Tāpat Renault atklājuši jaunās sporta mašīnas nosaukumu - tas ir Renault Sport R.S. 01.

Nākamais nozīmīgais datums Renault Sport R.S. 01 dzīvē būs 27.augusts, kad Maskavas motoršovā Renault sola pastāstīt visu par šo satriecošo sporta auto, kam ir jākļūst par nākamo zvaigzni «Renault pasaules sērijas sacensībās».

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu