Suzuki sagatavojis jaunu Vitara

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Suzuki

Parīzes auto šovā, kas durvis vērs oktobra sākumā, Suzuki gatavojas pasaulē atklāt izmēros kompaktu, jaunu un stilīgu SUV automobili.

Jaunais automobilis nodēvēts par Vitara, un tas nozīmē, ka apritē atgriezīsies vārds, kas pirmo reizi lietots pirms vairāk nekā 25 gadiem. Arī toreiz Suzuki tā dēvēja neliela izmēra SUV automobili.

Jaunā Suzuki Vitara ideoloģiskais pamats ir konceptauto iV-4 concept, ko japāņu uzņēmums parādīja pagājušā gada Frankfurtes auto izstādē.

Nonākot pārdošanā nākamā gada sākumā, Vitara būs pieejama kā ar priekšpiedziņu, tā arī opcionāli ar ALLGRIP inteliģento pilnpiedziņas sistēmu. Motorizācijas opcijas pagaidām netiek precizētas, taču Suzuki atzīmē, ka varēs izvēlēties starp benzīna un dīzeļdzinējiem, kas sniegs labus ekonomiskuma rādītājus un būs draudzīgi videi no CO2 izmešu apjoma viedokļa.

Tāpat Suzuki norāda, ka pircējiem tiks nodrošinātas plašas sava automobiļa individualizēšanas iespējas, izmantojot virsbūves krāsas un salona apdares variācijas.

Vairāk detaļu kompānija sniegs, tuvojoties modeļa atklāšanai, kas notiks Parīzē 2.oktobrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu