Parīzē debitēs jaunās Honda Jazz prototips

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Honda

Parīzes auto šovā, kas durvis vērs oktobra sākumā (2.oktobrī medijiem un nozares speciālistiem, bet 4.oktobrī pārējiem interesentiem) Honda parādīs nākamās paaudzes Jazz prototipu.

Pirmie prototipa attēli liecina, ka mazais auto iegūs krietni vien modernāku ārējo dizainu. Tāpat Honda atzīmē, ka jaunās Jazz virsbūve būs par 15 mm garāka, savukārt riteņu bāze pastiepsies par veseliem 30 mm, lai telpas kabīnē kļūtu vēl vairāk. Tās viennozīmīgi ir labas ziņas braucējiem.

Foto: Honda

Jaunā Jazz tiks konstruēta uz Honda globālās kompakto auto tehnoloģiskās platformas un saglabās degvielas tvertnes centrālo novietojumu. Šāds tvertnes novietojums ietaupa vietu, kas savukārt nozīmē lielāku lietderīgi izmantojamo platību un augstāku auto funkcionalitātes līmeni. Šī pati koncepcija tika izmantota jau līdzšinējā Jazz modelī, kā arī kompaktajos Civic un nupat pieteiktajā nākamās paaudzes krosoverā HR-V, kas arī debitēs Parīzē.

Labas ziņas praktiski domājošajiem cilvēkiem ir arī Honda nodoms Jazz aprīkot ar Honda Magic Seats sēdekļiem.

Vēl Honda atzīmē, ka paaudžu maiņas rezultātā Jazz iegūs izsmalcinātāku balstiekārtu, precīzākai un komfortablākai braukšanai, kā arī jaunu 1,3 litru i-VTEC benzīna dzinēju, varēs kombinēt ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu (tā aizstās līdzšinējo piecu pakāpju pārnesumkārbu) vai bezpakāpju variatoru.

Pārdošanā jaunā Jazz nonāks 2015.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu