Škoda koncentrēsies uz dizainu (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Škoda

Čehu autoražotājs Škoda sola, ka tā nākamie auto būs vēl stilīgāki un to veidošanā dizainam būs arvien lielāka nozīme.

To, ka Škoda prot izgatavot simpātiskus braucamos, parādīja Škoda Vision C Concept prototips, kas pasaules pirmizrādi piedzīvoja šā gada pavasarī Ženēvas auto izstādē. Kā vēsta britu Auto Express, minētais prototips ir tikai sākums, jo čehi ir nobrieduši it visos nākamajos automobiļos lielāku vērību veltīt izskatam, tai pašā laikā paturot prātā, ka cilvēkiem nepieciešami praktiski, funkcionāli transporta līdzekļi.

«Šī auto dizains tika radīts jau pirms daudziem gadiem, taču tas sniedz ieskatu vairākos būtiskos elementos, kas būs redzami topošajos auto,» sacījis vecākais Škoda eksterjera dizainers Marko Jevtičs.

Jevtičs atzīmē, ka zīmols līdz šim pārāk koncentrējies uz laba produkta piedāvāšanu par labu cenu un maksimāli lielu salona ietilpību. No šīs pieejas auto ražošanā pilnīgi atteikties gan nav plānots, taču dizaina nozīme kļūs lielāka. «Praktiskuma aspekti līdz šim bija pārāk uzkrītoši,» - tā Jevtičs, solot, ka automobiļi kļūs pievilcīgāki patērētāju acīs.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu