Volvo parāda XC90 R-Design (13)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volvo

Volvo Cars nupat atklājuši jaunā lielizmēra apvidnieka XC90 R-Design versiju. XC90 variācija, ko raksturo dinamiskāks ārējais veidols, pamatā ir domāta cilvēkiem, kas alkst lielākas uzmanības uz ielas.

«R-Design ir radīts aizrautīgiem cilvēkiem, kas vēlas dzīvei «piešaut» asumiņu,» saka Volvo Car Group marketinga, pārdošanas un klientu apkalpošanas vecākais viceprezidents Alans Visers. «Tas uzrunā klientus, kuriem tīkams ir aktīvs braukšanas stils, kā arī atšķirīgs, izteiksmīgs dizains. Katra R-Design detaļa dod savu artavu individuālajā un izsmalcinātajā izpausmē, ko šie pircēji vēlas.»

R-Design modeļa atšķirības iezīmes salonā ir konturēti sporta sēdekļi ar nubuka un perforētas ādas apdari, citādāks instrumentu panelis, kurā redzama R-Design tematika, stūres rats ar perforētas ādas apdari, R-Design pedāļi, tepiķīši un izgaismoti sliekšņi. Arī automobiļa atslēgas noformējumā izmantota ādas apdare un R-Design tematika.

Ārējā dizainā R-Design atšķiras ar īpašu radiatora režģi, priekšējo spoileri, zīdaina metāla logu rāmjiem, bamperā iestrādātiem izpūtēja uzgaļiem, sudrabkrāsas jumta reliņiem, sudraboti matētiem spoguļu korpusiem un 20 collu R-Design riteņu diskiem.

Sportisks ir ne tikai R-Design modeļu eksterjers, bet arī gaitas īpašības, Volvo ir izmainījuši balstiekārtas regulējumus. Savukārt motoru paletē nekādu jaunumu nav - te aizvien pieejami agregāti ar jaudu līdz pat 400 zirgspēkiem.

Jau ziņojām, ka tirgū jaunais Volvo XC90 uzņemts visnotaļ pozitīvi un par to liecina 1927 pirmā laidiena jubilejas modeļu izpārdošana 47 stundu laikā.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu