Toyota virtuāli atklāj konceptauto C-HR (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toyota

Jau pagājušajā nedēļā Toyota izziņoja, ka Parīzes auto šovam cita starpā ir sagatavota jauna C segmenta krosovera konceptuālā versija.

Līdz šim bija zināms tikai šāda konceptauto eksistēšanas fakts un to pavadīja tikai viena neko diži neizsakoša šā automobiļa silueta bilde. Tagad, kad līdz lielajai pirmizrādei Parīzes auto šovā ir atlikusi pusotra nedēļa, japāņi publiskajā telpā potenciālo interesentu vērtējumam ir nodevuši pirmos pilnvērtīgos attēlus, kuros C-HR ir redzams pilnā augumā no priekšas un no aizmugures.

Foto: Toyota

Toyota atklāj, ka C-HR ir ne tikai jauna kompaktklases krosovera priekšvēstnesis, bet arī norāda uz to, kā evolucionēs zīmola dizains. Nevar gan gaidīt, ka visas Toyota turpmāk izskatīsies kā C-HR, tomēr stila izmaiņu virziens ir redzams. Pēc Toyota informācijas iedvesmu C-HR izstrādē un jaunās dizaina valodas attīstīšanā devuši daudzšķautņaini apstrādāti dārgakmeņi. Tiem raksturīgie kontrasti ir redzami virsbūves proporcijās un paneļu formās. Piemēram, riteņu arkas un spārni šāda izmēra automobilim ir netradicionāli izteiksmīgi.

Jaunas vēsmas redzamas arī C-HR Concept priekšējā daļā. Tās izskats vairāk iemieso nevis līdzšinējās dizaina valodas evolūciju, bet gan mēģinājumu izveidot kaut ko pilnīgi jaunu. Tas pats attiecas arī uz aizmugurējās daļas noformējumu. Jo īpašī uz augstu izvirzītajiem lukturu blokiem.

Pasaules debiju C-HR piedzīvos Parīzes auto šovā. Mediju pārstāvjiem un industrijas profesionāļiem šovs durvis vērs jau 2.oktobrī, savukārt pārējie interesenti katru otro gadu notiekošo Parīzes auto izstādi varēs apmeklēt no 4.līdz 19.oktobrim.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu