Volkswagen pikaps debitē Hanoverē (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Tik daudzfunkcionāls kā Šveices kabatas nazītis — par godu Syncro prototipa 30. gadadienai prezentētais daudzpusīgais, uzticamais un universālais Volkswagen Nutzfahrzeuge zīmola modelis TRISTAR apvieno sevī vēl nekad iepriekš nepieredzētu pašreizējās T sērijas aprīkojumu. TRISTAR izcilās bezceļnieka dotības apvienojumā ar daudzpusīgām transportēšanas un bagāžas izvietošanas iespējām padara to par lielisku servisa, kravas vai atpūtas transportlīdzekli.

Šā gada Starptautiskajā komercauto izstādē Hanoverē Volkswagen komercauto (Nutzfahrzeuge) nodaļa prezentē prototipu, kas nodēvēts TRISTAR vārdā. Ietilpīgais pikaps ar paplašināto kabīni, īpašiem dizaina elementiem un īsu riteņu garenbāzi ir aprīkots ar pastāvīgo visu riteņu piedziņu ar mehānisko aizmugurējās ass diferenciāļa bloķētāju un papildu 30 mm klīrensu. Automobiļa dizaineri ir radījuši tā nosaukumam atbilstošu, jaunu, taču pazīstamu dizainu: asās, visaptverošās līnijas, LED priekšējie lukturi un pārstrādātais priekšpuses dizains piešķir tam spēcīgu un platu stāju. Monolītais priekšējais panelis pēc savas formas un funkcionalitātes atgādina iepriekšējos VW Transporter sērijas modeļus. Kravu ir iespējams izvietot divos līmeņos — zem kravas kastes grīdas ir vēl viena ūdensnecaurlaidīga telpa.

Salonā ir grozāms galdiņš ar tajā iestrādātu 20 collu ekrānu un augstas klases videokonferences un skaņas sistēma, kā arī grozāms un bīdāms autovadītāja un blakussēdētāja sēdeklis, kas padara TRISTAR par ideālu vietu, kur organizēt tikšanās. Auto salonā ir pat kafijas automāts!

Vispusīgs transportlīdzeklis speciālistiem. Bezceļnieka dotības apvienojumā ar daudzpusīgām transportēšanas un bagāžas izvietošanas iespējām padara TRISTAR par mobilo darbnīcu, biroju vai atpūtas automobili. Drošais, kvalitatīvais un daudzpusīgais Volkswagen TRISTAR ir praktisks transportlīdzeklis ikvienam — arhitektiem, filmēšanas komandām, servisa komandām, ainavu dārzniekiem un pat ekspedīciju dalībniekiem.

Klases paraugs. Volkswagen Nutzfahrzeuge valdes priekšsēdētājs Ekhards Šolcs pasaules pirmizrādē: «TRISTAR demonstrē vēl neredzētu visu labo T sērijas automobiļu īpašību kombināciju. TRISTAR savieno vakardienu ar rītdienu un pirmā Syncro prototipa jubilejā parāda uzņēmuma kompetenci pilnpiedziņas jomā un tās ilgtspēju.»

Svarīgākie dati

Izmēri

Garums — 4788 mm, platums — 2320 mm, augstums — 2066 mm.

Piedziņa

4MOTION pastāvīgā visu riteņu piedziņa, mehāniski bloķējamais diferenciālis uz aizmugurējās ass.

Vieglmetāla diski «Rocadura» ar 245/70 R17 riepām.

Dzinējs, veiktspēja, transmisija

2,0 litru TDI, 204 ZS, 450 Nm

204 ZS pie 4000 apgr./min.

450 Nm pie 1400 apgr./min.

7 pakāpju divsjūgu transmisija

Maksimālais ātrums — 185 km/h

0 – 80 km/ h — 6,7 s

0 – 100 km/ h — 10,0 s.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu