Honda atjaunojusi Civic un klāstā iekļauj Sport modeli (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Honda

Pirms Mondial de l’Automobile2014 izstādes Parīzē kompānija Honda publicējusi attēlus un informāciju par vairākiem uzlabojumiem 2015.gada Civic modeļu klāstā, kā arī par jaunā Civic sporta modeļa debiju.

Gan Civic, gan Civic Tourer modeļi ieguvuši jaunu priekšējās daļas dizainu, kas nodrošina automobiļiem sportiskāku izskatu. To raksturo jauni lukturi ar integrētām dienas gaitas gaismām un jauns, elegants priekšējais bampers. Civic hečbekam sarūpēts arī jauns aizmugurējais bampers, sānu sliekšņi, aizmugurējais spoilers ar melnu apdari un aizmugurējie LED kombinētie lukturi.

2015. gada modeļiem veikti uzlabojumi arī salonā: šeit ir jauna sēdekļu auduma apdare ar izšuvumiem uz galvas balstiem, jauna durvju apdare ar hromētiem rokturiem un vadības panelis ar pulētu, melnu apdari.

Honda Civic
Honda Civic Foto: Honda

Šie estētiskie uzlabojumi apvienoti ar šajā auto klasē vadošo interjera ietilpību. Civic hečbeka 477 litru un Civic Tourer universāļa 624 litru bagāžas nodalījums saglabā vadošās pozīcijas segmentā.

2015. gada Civic modeļos pirmoreiz tiks ieviesta arī jaunā Honda Connect Plus audio un informācijas sistēma. Honda Connect sistēma piedāvā ērtības un savienojumus, atrodoties uz ceļa, tostarp šādas galvenās funkcijas: AM/FM, digitālo audio apraidi un interneta radio, Bluetooth savienojumu, interneta pārlūkošanu, satelītnavigāciju un atpakaļskata kameru.

Honda Civic Tourer
Honda Civic Tourer Foto: Honda

Šīs sistēmas pamatā ir Android operētājsistēma (darbojas Android 4.0.4), izmantojot jau zināmo viedtālruņu ekrānu funkcionalitāti, tai skaitā pieskārienu un palielināšanas funkcijas, kas nodrošina piekļuvi visām funkcijām septiņu collu ekrānā.

Jaunais Civic sporta modelis

Eiropai paredzēto Civic automobiļu klāsts ir papildināts ar modifikāciju Civic Sport. Šā modeļa pamatā ir Civic hečbeks. To darbina 1,6 litru 120 ZS dīzeļdzinējs via 1,8 litru benzīna motors ar 142 ZS. Ārējo dizainu raksturo pieskaņots aizmugurējais spoileris, zemāks dekoratīvais režģis priekšā un atšķirīga dizaina 17 collu vieglmetāla diski. Salons savukārt ieturēts sportiski melnā krāsā. Būtībā Civic Sport būs pārejas posms starp standarta hečbeku un topošo Type-R.

Visos kompānijas Honda 2015. gada modeļos lielisks papildinājums būs standarta piedāvājumā iekļautā uzņēmumā Honda izveidotā City- Brake Active (CTBA) sistēma. Šajā sistēmā, kas izveidota ar nolūku novērst un mazināt negadījumu skaitu, kas notiek, braucot ar nelielu ātrumu, ceļa skenēšanai tiek izmantota radaru tehnoloģija, kas, konstatējot sadursmes risku, nodrošina automātisku bremzēšanu. Sistēma ir izveidota tā, lai darbotos ātrumā līdz 30 km/h.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu