Renault Espace tagad krosoveriskā izskatā (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renault

Renault Parīzes auto šovā ir iecerējis demonstrēt jaunās paaudzes Espace. Pagaidām franči ir atklājuši tikai prezentācijas faktu, bet detalizētas informācijas par pašu auto nav. Zināms tikai tas, ka Espace būs pieejams piecu un septiņu sēdvietu versijās.

Jaunais minivens ir konstruēts uz Renault moduļveida tehnoloģiskās platformas CFM1, bet tā dizains ir ieturēts pērn demonstrētā konceptauto Initiale Paris stilā. Tieši tāpēc jaunais Espace vairāk līdzinās krosoveram, proti, daudzfunkcionālam automobilim ar paaugstinātu klīrensu nekā minivenam šā jēdziena tradicionālajā izpratnē.

Foto: Renault

Renault sola, ka Espace salons būs ļoti komfortabls, plašs un viesmīlīgs. Gaidāms, ka vien no galvenajiem interjera aprīkojuma elementiem būs priekšējā paneļa skārienekrāns. Franči norāda, ka kopā ar viduskonsoli tas veidos vienotu, gaisā iekārtu, peldošu interjera elementu.

Neoficiāla informācija liecina, ka jaunais Espace tiks piedāvāts tikai ar četru cilindru turbomotoriem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu