Brabus uzlabojis Mercedes GLA lieljaudas versiju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Brabus

Vācu autobūves uzņēmums Brabus, kura specializācija ir Mercedes-Benz automobiļu pārtaisīšana atbilstoši savai un savu klientu gaumei, ir sagatavojis visaptverošu mazā krosovera GLA saimes tūninga programmu.

Botropā bāzētā kompānija piedāvā uzlabojumu paketi uzreiz vairākām GLA versijām, kas apgādātas ar benzīna un dīzeļdzinējiem. Automobiļi iegūst vairāk zirgspēku un ņūtonmetru, kā arī jaunu ārējo veidolu, tai skaitā īpaša dizaina riteņu diskus ar diametru līdz pat 21 collai.

Vispirms Brabus piedāvā uztūnēt GLA 250. Šim modelim uzstādītais četru cilindru dzinējs iegūst jaunu vadības bloka programmatūru, kas jaudu no standarta 211 ZS paceļ līdz 245 ZS, bet griezi - no 350 līdz 385 Nm. Ieguvums nav kosmisks, taču Brabus apgalvo, ka prieks no braukšanas pieaug ievērojami. Skaitliskā izteiksmē tas izpaužas kā standarta sprintam nepieciešamā laika samazinājums līdz 6,7 sekundēm un 250 km/h maksimālais ātrums.

Tūnings paredzēts arī dīzeļmodelim GLA 220 CDI. Arī šā auto gadījumā modificēta tiek tikai elektronika, bet ar to pietiek, lai jauda palielinātos par 40 zirgspēkiem. Modificētais 220 CDI, kas Brabus izpildījumā jau attīsta 210 ZS un 410 Nm, spēj 100 km/h sasniegt 8 sekundēs un maksimāli attīsta 220 km/h.

No Brabus uzlabojumiem nav spējis izvairīties arī 360 zirgspēkus spēcīgais GLA 45 AMG. Šis auto tagad attīsta apaļus 400 ZS un 500 Nm, un 100 km/h sasniedz 4,4 sekundēs. Tā maksimālais ātrums ir 270 kilometri stundā.

Izņemot GLA 45 AMG, visi Brabus uzlabotie GLA iegūst jaunu sporta izplūdes sistēmu, AMG stila aizmugurējo aerodinamisko difuzoru, antispārnu aizmugurē un spoileru zem priekšējā bampera. Ja klients vēlas, Brabus var par 25 milimetriem pazemināt balstiekārtu, lai braukšana būtu jo īpaši sportiska. Tiem, kas alkst vairāk komforta un ērtāku iekāpšanu, Brabus savukārt piedāvā klīrensa paaugstināšanu par 30 milimetriem.

Nelielas stilistiskas modifikācijas paredzētas arī salona noformējumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu