Range Rover būs supergrezna versija par gandrīz 200 tūkstošiem (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Land Rover

Lielbritānijā manīts viegli maskēts Range Rover ar četriem izplūdes sistēmas uzgaļiem, kas norāda uz iespējamu šā zīmola top modeļa tapšanu. Šis auto savas saimes pārstāvjus piedevām varētu pārspēt ne tikai veiktspējas, bet arī greznības un cenas ziņā.

Kā norāda AutoExpress, uzmanību visvairāk saista maskētā pagarinātas riteņu bāzes Range Rover četri izpūtēja uzgaļi. Tie varētu liecināt, ka kompānijā ir izstrādāts īpaši jaudīgs modelis, jo pašreizējam Range Rover ar 5 litru V8 kompresordzinēju izplūdes sistēma nav redzama.

Ticamākais un faktiski arī vienīgais kandidāts uz vietu zem pagarinātā Range Rover Ultimate motora pārsega ir Range Rover Sport SVR un vairākiem Jaguar modeļiem, tai skaitā XFR-S pazīstamais 5 litru dzinējs ar 550 zirgspēkiem. Ar to Range Rover teorētiski varētu 100 km/h sasniegt 5,5 sekundēs, savukārt maksimālais ātrums varētu būt 140 jūdzes jeb 225 kilometri stundā.

Tas gan nenozīmē, ka Range Rover savu flagmani ir konstruējuši ar domu par maksimālu veiktspēju slēgtās sacīkšu trasēs. Drīzāk jau kompānija vēlas vēl dziļāk stūrēt luksusa klases virzienā, kur par augstas jaudas, dāsna aprīkojuma un nepārspējama komforta līmeni ir gatavi maksāt tik, cik nepieciešams.

Pagaidām vēl tikai minējumu līmenī, bet AutoExpress lēš, ka pagarinātais 550 zirgspēku Range Rover varētu maksāt pat 150 tūkstošus mārciņu jeb 190 tūkstošus eiro.

Nobeigumā var atzīmēt, ka pagarinātajā Range Rover vislielākie ieguvēji ir aizmugurējie pasažieri, kuru kājām ir papildu 186 milimetri vietas. Ja ir vēlēšanās, telpas plašumu var papildināt ar, piemēram, diviem atsevišķiem sēdekļiem ar atgāžamām atzveltnēm, mājas kinozāli, ekskluzīvāku apdari un citiem labumiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu