Nissan X-Trail iegūst augstāko novērtējumu EuroNCAP testos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nissan

Jaunais Nissan X-Trail ir aprīkots ar virkni drošības funkciju, tostarp «drošības vairoga» tehnoloģijām, kas palīdz izvairīties no negadījumiem. Bet, ja nu tomēr gadās iekļūt negadījumā, auto sniedz aizsardzību, kas Eiropas jauno auto novērtēšanas programmā EuroNCAP ieguvusi augstāko novērtējumu - piecas zvaigznes.

Pilnīgi jaunais Nissan X-Trail no neatkarīgās drošības testu organizācijas EuroNCAP saņēmis maksimālo - piecu zvaigžņu drošības novērtējumu. Piecu zvaigžņu novērtējumu ir ieguvis arī jaunais Qashqai, kas padara Nissan krosoveru klāstu par drošāko un uzticamāko tirgū. Šogad Eiropā prezentētais Nissan X-Trail demonstrē Nissan inovācijas drošības jomā, piedāvājot virkni modernu tehnoloģiju, kas nodrošina nepārspējamu aizsardzību kā braucējiem, tā gājējiem.

Augsta līmeņa aizsardzība

Frontālas sadursmes testu laikā X-Trail salons saglabāja stabilitāti, un manekenu novērtēšana liecināja par labu autovadītāja un pasažiera ceļgalu un augšstilbu aizsardzību. Sānu trieciena testos tika konstatēti labi aizsardzības rādītāji visās manekena ķermeņa zonās. Pat skarbākajā testā - sāniskā triecienā pret stabu - visu ķermeņa zonu aizsardzība bija laba.

X-Trail uzrādīja labus rezultātus arī bērnu drošības jomā. Saskaņā ar manekenu drošības rādītājiem dinamiskajos testos X-Trail saņēma maksimālo punktu skaitu par 18 mēnešus veca zīdaiņa drošību. Sānu trieciena laikā drošības sēdeklīšu aizsargkarkasi pienācīgi pasargāja abus manekenus, samazinot to galvas kontakta risku ar automobiļa salona detaļām.

Visbeidzot X-Trail saņēma maksimālo punktu skaitu par gājēju kāju aizsardzību, ko nodrošina tā bampers.

Jaunais X-Trail ir aprīkots ar šādām drošības tehnoloģijām:

  • Ārkārtas bremzēšanas sistēma;
  • Uzmanības brīdinājumi autovadītājam;
  • Ceļa zīmju atpazīšanas sistēma;
  • Brīdinājums par izbraukšanu no savas braukšanas joslas;
  • «Aklās» zonas brīdinājuma sistēma;
  • Kustīgu objektu noteikšanas sistēma;
  • Tuvo/tālo gaismu palīgsistēma.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu