Mazda6 iegūs arī kupejas virsbūvi (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mazda

Mazda plāno modeļa Mazda6 virsbūves modifikāciju klāstu no pašreizējiem diviem paplašināt līdz trīs, tajā iekļaujot sportisku kupeju. Paredzams, ka sedanam un universālim šāds auto piebiedrosies 2016.gadā, vēsta AutoExpress.

Izlaižot kupeju, japāņu auto ražotājs cer veidot konkurenci ar premium segmenta zīmoliem un to izstrādājumiem. Kupejas gadījumā ar tiem ir domāti tādi vizuāli «slaidi» auto kā BMW 4.sērija, Audi A5 un Mercedes-Benz C klases kupeja.

Mazda divu durvju automobilis iegūs plūdenāku siluetu un par pārējiem sestās saimes automobiļiem zemāku klīrensu. Dinamiskāks būs ne tikai izskats, bet arī gaitas īpašības. Iespējams pat, ka Mazda6 kupeja kļūst par pārejas posmu starp standarta modeļiem un lieljaudas MPS modifikācijām, kuru atgriešanos ierindā prognozē Motor.ru. Pastāv iespēja, ka starp Mazda6 modifikācijām parādīsies arī versija ar hibrīddīzeļdzinēju.

Drīz pēc divu durvju Mazda6 japāņu ražotājs grasoties atklāt sportiska rakstura kupejas prototipu

– automobili, kas vēstītu par RX-7 ideoloģiskā mantinieka tapšanu. Līdz tam gan nāksies pagaidīt, jo modernais RX-7, ko paredzēts apgādāt ar vairāk nekā 500 zirgspēkus spēcīgu rotordzinēju, sērijveida ražošanā provizoriski nonāks tikai ap 2020.gadu, jo nav kompānijas prioritāte.

Mazda prioritāte šobrīd ir cita - modeļu klāsta atjaunošana un potenciāli pieprasītu masveida produktu sagatavošana. Jau esam rakstījuši par jauno mazās klases Mazda2, par rodstera MX-5 jauno paaudzi, kā arī par neliela izmēra krosoveru CX-3, ko paredzēts apgādāt ar klasiskās piedziņas sistēmu un 1,5 un 2 litru benzīna dzinējiem. Tāpat klīst runas, ka Mazda gatavojot mazliet augstvērtīgāku mazās klases hečbeku, kurš varētu konkurēt ar tādiem auto kā Citroen DS3 un MINI.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu