Būs lielākas vizuālās atšķirības BMW saimju starpā (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

BMW zīmola automobiļi pakāpeniski sāks arvien vairāk atšķirties cits no cita. Kā britu izdevumam Autocar atklājis BMW galvenais dizainers Karims Habibs, 1., 3., 5. un 7. sērijas automobiļi cita starpā atšķirsies ar gaismekļu grafiku priekšējos lukturos.

«Mēs vēlamies, lai katram modelim mūsu piedāvājumā būtu kāda atšķirības pazīme, sava pasaule. Tirgū, kur realizējam divus miljonus auto, tas ir ļoti svarīgi,» uzskata Habibs. «Ir nepieciešams saglabāt BMW ekskluzivitāti, tādēļ mums nāksies katru modeli padarīt mazliet atšķirīgu.»

Tematisko virzienu, kurā darbosies BMW dizaineri un attīstīsies zīmola dizaina valoda, Bavārijas kompānija parādīja šā gada pavasarī, prezentējot iespaidīgo konceptauto Vision Future Luxury, kurš demonstrē topošā 7.sērijas sedana provizorisko izskatu. Šobrīd norit šā modeļa praktiskie testi.

Gaidāms, ka viena no būtiskākajām jaunās septītās sērijas pazīmēm, kas to palīdzēs atšķirt no pašreizējā modeļa, būs šauri LED tehnoloģijas priekšējie lukturi.

Habibs, kurš ir libāniešu izcelsmes kanādietis, par BMW galveno dizaineru kļuva 2012.gadā. Šajā amatā Habibs nomainīja ilggadējo BMW dizaina nodaļas darbinieku, holandieti Adrianu van Hoidonku. Hoidonks galvenā dizainera amatu savukārt ieņēma no 2009.gada, kad stājās amerikāņa Krisa Bengla vietā. Tieši Bengls bija tas, kurš sāka attīstīt jaunākās paaudzes BMW modeļu dizaina valodu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu