Beetle un Beetle Cabriolet ar jauniem dzinējiem un jaunu tehnoloģiju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Beetle un Beetle Cabriolet pēc modernizācijas ir ieguvuši piecus jaunus dzinējus un otrās paaudzes modulāro informācijas un izklaides sistēmu MIB, kas iemieso progresīvu tehnoloģiju. Tāpat Volkswagen piedāvā arī vairāk palīgsistēmu un mobilo tiešsaistes pakalpojumu tieši Beetle modeļiem.

Šā gada beigās modelim Beetle tiks piedāvāti trīs jauni benzīna dzinēji (1.2 TSI ar 105, 1.4 TSI ar 150 un 2.0 TSI ar 220 ZS) un divi dīzeļdzinēji (2.0 TDI ar 110 un 150 ZS). Visi dzinēji atbilst Euro 6 izmešu standartam un ir daudz efektīvāki par saviem priekšgājējiem.

Piemēram, Beetle klāstā spēcīgākā 2,0 litru TSI dzinēja jauda ir palielināta no 210 līdz 220 ZS, taču degvielas patēriņš ir samazināts par aptuveni 13%. Autovadītāji, kuri izvēlēsies versiju ar 2,0 litru TDI dzinēju (110 ZS), arī varēs gūt gandarījumu no videi draudzīgas braukšanas: CO2 izmešu daudzums 112 g/km atbilst efektivitātes klasei A.

Modeli Beetle ir iespējams pasūtīt ne tikai ar papildaprīkojumā pieejamo navigācijas sistēmu «Discover Pro», bet arī ar palīgsistēmām un mobilajiem pakalpojumiem, kas pieejami citās modeļu saimēs. Piemēram, atpakaļskata kamera, kas ar grafiskām norādēm radio vai radio/navigācijas sistēmas displejā palīdz autovadītājam braukt atpakaļgaitā un novietot automobili stāvvietā.

Jaunajā Beetle līdz ar palīgsistēmu izbraukšanai no stāvvietas tagad ir pieejama arī aklo zonu sensoru sistēma. Vēl viens jaunums ir brīvgaitas jeb ripošanas funkcija. Dubultā sajūga pārnesumkārba DSG uztver, kad netiek spiests akseleratora pedālis, un automātiski pārslēdz neitrālo pārnesumu, tā palīdzot taupīt degvielu.

Beetle ir papildinājumi arī mobilo tiešsaistes pakalpojumu jomā. Ar MIB informācijas un izklaides sistēmas pakalpojumiem, piemēram, informācijai par laikapstākļiem vai satiksmi, iespējams piekļūt reāllaikā.

Lielākas pielāgošanas iespējas ir pieejamas arī salonā. Jaunās salona krāsās «Tornado Red», «Pure White» un «Reflex Silver Metallic» ir iespējams kombinēt ar dažādām virsbūves krāsām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu