2+2 sēdvietu kabriolets no Lexus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lexus

Losandželosas auto šovā Lexus prezentējis jaunu 2+2 sēdvietu konceptauto LF-C2 ar nolaižamu jumtu.

Oficiālajā relīzē Lexus norāda, ka

2+2 sēdvietu LF-C2 ir jauna šāda tipa automobiļu interpretācija,

kas šādā formā vienlaicīgi parāda Lexus dizaina evolūcijas virzienu. Faktiski tas savukārt, visticamāk, ir jauna sērijveida modeļa priekšvēstnesis un attiecīgi ieņems līdzšinējā IS kabrioleta vietu, kļūstot par divu durvju RC atvērto versiju.

Losandželosā parādītā konceptauto virsbūves dizainu vairāk nekā pašreizējos sērijveida automobiļos raksturo asu virsbūves līniju, taisnu paneļu un spēcīgu izliekumu kopums, kas ir izteiksmīgs un harmonisks vienlaikus. Vēl spēcīgāku iespaidu LF-C2 atstāj, pateicoties speciālam virsbūves krāsojumam, kas maina atstarotās gaismas īpašības atkarībā no apskates leņķa.

Priekšējās daļas noformējumā akcents likts uz niansēs atšķirīgu milzīgas vārpstinas formas radiatora režģi, pie kā no abām pusēm «turas» L burta formas LED lukturu bloki. Tieši šeit sākas konceptmašīnas ķīļveida siluets, kas virzienā uz aizmuguri ietver ļoti slīpu priekšējo jumta balstu, proporcionāli augstu viduslīniju un īsu aizmuguri.

Īpašs dizaina akcents ir daudzie iegriezumi un iešķēlumi virsbūvē, taču tie nav domāti tikai sportiska izskata radīšanai. Atveres priekšējā bamperā novada gaisu bremžu dzesēšanai un vienlaikus optimizē LF-C2 aerodinamiskās īpašības. Atveres sliekšņos savukārt ir paredzētas aizmugurējo bremžu dzesēšanai un gaisa plūsmas novadīšanai aizmugurējam aerodinamiskajam difuzoram. Uz 20 collu riteņiem uzliktā konceptauto aizmugurējās daļas redzamākie dizaina akcenti ir izteiksmīgi L formas lukturu bloki un veselas četras hromētas izplūdes caurules.

Gluži tāpat kā ārpusē, arī

konceptauto interjerā dizaineri ir centušies apvienot sportisko un eleganto.

Tas, pēc Lexus domām, panākts, sakombinējot baltu un pelēku ādas apdari, ar LED lampiņām gar sliekšņiem, sportiska dizaina stūri, precīzi konturētiem sēdekļiem, skaidru un informatīvu instrumentu paneli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu